Коли Дан Балан встиг стати татом і чому про онука мовчала Людмила Балан: приховати правду не вдалося

Знаменитий молдавський співак Дан Балан про свою сім'ю майже нічого не розповідає та тримає подробиці особистого життя в секреті. Однак не все вдалося приховати.

Пісні Дана Балана слухають у всьому світі, але особливу популярність він здобув в Україні після участі в шоу “Голос країни”.

Його підопічна Оксана Муха одержала перемогу в 9 сезоні, а він тим часом фліртував з Тіною Кароль, що сиділа в сусідньому кріслі, і це спричинило безліч чуток про зірковий роман, який вони не підтверджували та не спростовували. Але й до появи в житті молдавського мачо української поп-діви у нього були стосунки.

Молдавський мачо Дан Балан не виходить на зв'язок з початку війни в Україні
Коли Дан Балан встиг стати татом і чому про онука мовчала Людмила Балан

В пресі можна знайти інформацію про те, на рахунку Дана є шлюб з румунською моделлю Еллою Крупеніною. Редакція “Сенсації” відшувала у мережі спільне фото екс-закоханих. Ця красуня не залишилася не поміченою харизматичним Баланом, тож вже у 2004 році він повів її під вінець.

Коли Дан Балан встиг стати татом і чому про онука мовчала Людмила Балан

Саме тоді він зайнявся сольною кар’єрою після розпаду гурту “O-Zone” і його популярність зростала на очах. Так само збільшувалася і кількість прихильниць Дана, до яких дружина його дуже ревнувала та зрештою не змогла впоратися з емоціями. Постійні ревнощі дали тріщину у подружньому союзі пари, який офіційно перестав існувати у 2009-му.

Подейкують, у цьому шлюбі народився син Алан, однак навіть зіркова матір Дана Людмила Балан секретів сина не видає та не викладає у вільний доступ фото з онуком, незважаючи на те, що соціальні мережі веде активно і не спростовує пліток про романтичний зв’язок Дана з Тіною Кароль.

Про інші деталі таємничого особистого життя молдавського мачо можна дізнатися на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.