55-річна Ольга Сумська показала зворушливі кадри: Віталій Борисюк тепер поміж наших захисників у камуфляжі

Багато чоловіків відправилися сьогодні захищати Україну. Ольга Сумська показала світлини свого обранця, який теж опинився поміж наших військових.

Ольга Сумська вже понад 25 років нерозлучно живе з Віталієм Борисюком. Зірки зіграли два весілля та багато працюють разом.

Для акторки – це другий шлюб. Цікаво, що пішла до свого нинішнього обранця вона від іменитого Євгена Паперного. Останній дуже ревнував свою кохану, але врешті-решт змирився з вибором жінки. А сама Ольга була на сьомому небі від щастя, адже тоді вона знайшла свою половинку.

Як виглядала Ольга Сумська у день свого весілля
Як виглядала Ольга Сумська у день свого весілля

Нині знаменитості не лише займаються акторським мистецтвом, а й розвиваються у музичній сфері. Більше того, Віталій Борисюк навіть брав участь у проєкті “Голос країни” у 2021 році. Дружина Оля та донечка Ганнуся радо підтримували голову родини у його починаннях.

Віталій Борисюк на сцені “Голосу країни”

Зараз же обранець Сумської разом з неї виступає перед військовими. Пара артистів приїздить до захисників прямо туди, де вони проживають та готуються до завдань. Хлопці із захопленням слухають виступи цього творчого подружжя.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк тепер поміж наших захисників

До речі, знаменитості нікуди не виїжджали за весь час, поки іде війна. Вони пережили подвійне горе. 27 лютого не стало мами Ольги та Наталії Сумських. Серце жінки не витримало стресу. Їй було 88 років. Останній День народження відзначила разом з молодшою донькою і двома онучками. Жінка виглядала повною сил на святкових світлинах.

Нагадаємо, що окрім Ганни Борисюк, в Ольги є старша дитина – Тоня Паперна. Щоправда, вона проживає у росії. Про війну молода акторка так публічно і не висловилася.

Якщо вас цікавить тема зіркових шлюбів, радимо ознайомитися з таким відеоматеріалом:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.