Вічно вагітні зірки, які так і не народили до війни: Кароль, Каменських, Таюне та інші красуні з животиками

Всі прислів'я всіх народів говорять одне: діти - наше все. Знаменитості готові заради них жертвувати навіть шаленими гонорарами і проєктами.

У світі склався стереотип, що жінки, які можуть похвалитися карколомною кар’єрою та зірковим статусом – не думають про поповнення у родині. Втім, багато є прикладів, коли роботу у шоу-бізнесі можна поєднати з материнством.

Катя Осадча

38-річна ведуча “Світського життя” минулого року народила свого третього сина. Найстарша дитина зірки вже навчається у ВНЗ. Втім, за словами Юрія Горбунова, були ще й плани на доньку.

Сама Катя дуже хотіла народити собі маленьку принцесу. І на фоні дискусії подружжя, Осадчу часто підозрюють у вагітності.

Катя Осадча
Катя Осадча

Тіна Кароль

Тіна дуже рано стала вдовою. Сина виховувала сама. Веніамін виріс дуже чемним хлопцем, дуже схожим на свого татка. Проте, поп-діва не полишає, як і її подруга Катя Осадча надій ще народити дівчинку.

Вагітна Тіна Кароль показала великий живіт на останніх місяцях
Тіна Кароль

Настя Каменських

А ось рекордсменкою по кількості підозр у вагітності з точки зору фанатів, стала дружина Потапа. Настя не приховує, що хоче народити первістка від коханої людини. Що ж, можливо через вагітність репер і вивіз свою обраницю закордон перед війною.

Настя Каменських зустрілася з Джамалою при повному параді, але без усмішки на обличчі
Настя Каменських

Таюне

Незмінна супутниця Олега Винника дуже молодо виглядає. Разом з Головним вовком країни жінка виглядає просто нереально красиво на сцені. Таюне обожнює карколомні наради, а її прихильники часто думають, що пишні форми зірки – не від сукні, а через вагітність.

Таюне з сином Олега Винника
Таюне

Лілія Ребрик

Минулого року ведуча спровокувала купу чуток про свою вагітність. Вона показала фото зі зйомок комедії “Папаньки”. Те, що живіт накладний зізналася лише з часом. Разом з Андрієм Диким артистка виховує двох доньок.

Лілія Ребрик

Схожі статті