З’ясувалося, що батьки Дана Балана розлучили зірку з коханням усього його життя: “Млів та писав сумні пісні”

Відомий молдавський виконавець Дан Балан ніколи не розповідає про своїх обранець, і лише одна єдина отримала честь прозвучати під статусом "найбільшого кохання".

Особисте життя Дан Балан приховує від преси та фанатів недарма. Підтримуючи репутацію холостяка, він привертає ще більше уваги жіночої аудиторії. Улюбленець публіки дозволяє собі лише короткі інтрижки, які не закінчуються зізнаннями в коханні або весіллям.

Втім, минуле артиста приховує справжню любовну історію, про яку він навіть розповів своїм шанувальникам. Так, зірка привселюдно пригадав про дівчину, яка настільки полонила його серце, що він готовий називати її найбільшим коханням свого життя. Варто відмітити, що цього статусу не заслужила ні його дружина Елла Крупеніна, ні дівчина Христина Руссу.

З’ясувалося, що батьки Дана Балана розлучили зірку з коханням усього його життя

Як виглядає колишня дружина Дана Балана
З’ясувалося, що батьки Дана Балана розлучили зірку з коханням усього його життя

Виявляється, коли молода людина закінчував школу, він закохався у свою однокласницю. Молоді люди не були близькими, але познайомитися ближче та поринути у бурхливий роман їм дозволили канікули, які вони провели разом на пляжі у Румунії. Тоді прозвучало безліч зізнань, а розмови носили суто романтичний характер. Однак, бути разом їм не будо суджено. Хоча Дан на це сподівався.

“Слідуючи за батьком дипломатом, Балан змушений був виїхати до Ізраїлю. Там він довго страждав і писав сумні пісні. Повернувшись на канікули до Кишенева, разом із друзями вирушив на море, де й підкорив серце тієї самої дівчини. Ім’я, зрозуміло, Дан не називає, але каже, що той роман і ті стосунки запам’ятав на все життя”, — розповідає про любов артиста bezmakiyazha.ru.

Сім’я хлопця не могла залишити його поруч з коханою, а вся справа в тому, що його батько Михай Балан був дипломатом, який постійно змінював місце проживання. Тож родина мала переїхати до Ізраїлю.

Схожі статті