Через війну 44-річний Арсен Мірзоян полишив шоу-бізнес та пішов в автослюсарі: “Заводське минуле”

Чому відомий співак вирішив повернутися до професії минулого? Де зараз працює та як поставилася до рішення обранця сама Тоня Матвієнко?  

Арсен Мірзоян – лагодить авто. Тоня Матвієнко, дружина артиста, сьогодні презентувала цю новину у своєму інстаграмі.

Як виявилось, ще до кар’єри співака Арсен займався ремонтом літаків і металургійного обладнання. Після школи Арсен Мірзоян вступив на факультет кольорової металургії Запорізької державної інженерної академії.

Арсен Мірзоян полишив шоу-бізнес та пішов в автослюсарі

“Заводське минуле стало в нагоді. Арсен Мірзоян літаки ремонтував, металургійне обладнання ремонтував, тепер до автівок добрався”, – написала Тоня.

12 років Арсен Мірзоян займав посаду майстра дільниці в механічному цеху комбінату. Але мрії про музику не покидали чоловіка весь цей час.

Відсутність музичної освіти не завадила колишньому працівнику заводу створити успішну кар’єру співака та артиста, бо якщо є талант, не треба його ховати під металевою стружкою. У 2011 році Арсен Мірзоян взяв участь в талант-шоу «Голос країни» де і познайомився зі своєю майбутньою дружиною Тонею Матвієнко. У 2017 році зіркова пара одружилася і зараз виховують 5-річну доньку. До речі, у співака є сумісний трек з Тонею під наназвою “Івана Купала”.

Прихильники гадали, де зараз Арсен і чим він займається, адже з початку війни інформації про зіркову особу майже не було. Як ми бачимо зараз, співак не відпочивав на Іспанських пляжах, як це роблять інші селеби української естради. А допомагає країні тим, що вміє робити краще за все. В перервах між ремонтом автівок для ЗСУ Арсен Мірзоян випустив зворушливий трек під назвою “Вальс Ірпінь”. Пісня з перший нот почала підкорювати серця слухачів, а слова “маємо встигнути жити” можна побачити мало не в кожному коментарі.

Схожі статті