На двох стільцях: чоловік-росіянин Надії Мейхер закрив очі на війну та продовжує розвивати бізнес в росії

Чоловік екс-віагрянки Надії Мейхер Михайло Уржумцев закрив очі на війну в Україні та попри позицію дружини продовжує розвивати свій бізнес на російському ринку.

Надія Мейхер у 2014 році вийшла заміж за бізнесмена-росіянина Михайла Уржумцева, який є співвласником “Melon Fashion Group” – однієї з провідних компаній модного бізнесу росії. У 2015-му чоловік переїхав з Санкт-Петербургу до Києва. але продовжував жити на дві країни.

Коли в Україні почалася повномасштабна війна, у своїх соціальних мережах співачка почала висвітлювати всю правду про дії окупантів та закликати світ допомогти українцям у цій боротьбі. Натомість обранець Мейхер продовжує працювати в рф, закривши очі на російську агресію.

Н
Чоловік Надії Мейхер мовчить про війну в Україні та хоче розвивати бізнес в рф

Про це стало відомо з нового інтерв’ю Уржумцева на YouTube. Бізнесмен заявив, що ще 23 лютого вони багато чого планували, в тому числі й в компанії, але потім зрозуміли, що про майбутнє краще не думати. Чоловік співачки має намір вже восени заповнити магазини товаром. При цьому Михайло ніяк не висловився про війну і назвав її “ситуацією”.

Нагадаємо, у шлюбі з Уржумцевим Надія Мейхер народила дівчинку Марію, а ще до одруження у них народилася донька Анна. Також екс-солістка гурту “ВІА Гра” має сина Ігоря від попереднього роману з бізнесменом Олександром Лищенко.

Доньки Надії Мейхер
Чоловік Надії Мейхер мовчить про війну в Україні та хоче розвивати бізнес в рф

Чи вплинула війна на стосунки зіркового подружжя фанатам залишається тільки здогадуватися, але раніше артистка розповідала, що за характером вони з Михайлом непрості люди – їм довелося багато працювати над відносинами, щоб життя одне з одним почало приносити задоволення, а не навпаки.

Схожі статті