38-річна Катя Осадча показала вагітні знімки: як дружина Юрія Горбунова планує назвати спільну донечку?

Катя Осадча - популярна багатодітна матуся, якій легко поєднувати роботу на телебаченні та материнство. Невже дружина Юрія Горбунова стоїть на порозі нової вагітності?

Популярна ведуча Катя Осадча привела у цей світ трьох чудових діток. Перший синок у неї народився ще до зіркової кар’єри. Батьком дитини став колишній депутат Олег Поліщук. Втім, шлюб виявився неміцним та майбутня ведуча пішла шукати кращої долі.

38-річна Катя Осадча показала вагітні знімки

З Юрієм Горбуновим вдалося знайти омріяне жіноче щастя. Коханому знаменитість подарувала двох синочків: Івасика та Данила. Молодший хлопчик з’явився у подружжя минулого року.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
38-річна Катя Осадча показала вагітні знімки

Його поява стала сюрпризом, адже зірки мріяли про дівчинку, і, схоже, вона у них таки може народитися.

Що відомо про майбутню дочку Каті Осадчої та Юрія Гобунова?

Ще за часів третьої вагітності Катя і Юра мріяли про доньку. Поки Осадча хвалилася своїми прекрасними світлинам з округлим животиком, її чоловік не стримався та у програмі “Слава+” розповів, що мати в родині козаків – це дуже добре, але разом з дружиною він працює над тим, аби хлопчачу компанію розбавити прекрасною принцесою.

Юрій Горбунов у програмі “Слава+”. Скріншот взято з кадру передачі.

Нині ходить багато чуток про те, що Катя з Юрієм будуть брати малюка з притулку. Ведуча нині активно займається пошуком зниклих людей, а ще активно пропагує у себе в Інстаграмі те, як допомогти зараз сиротам.

Втім, зірка ще не робила офіційних заяв щодо всиновлення.

Нагадаємо, що подружка Катерини, Тіна Кароль, також мріє про донечку. Від кого планує народити незаміжня зірка, чи вдалося їй забути про Євгена Огіра – дивіться у матеріалі:

Схожі статті