Як виглядають перші дружини Мірзояна, Горбунова та інших українських зірок, які віддали перевагу коханкам

Не кожній людині у цьому житті вдається знайти свою другу половинку з першого разу. Дізнайтеся, як виглядають перші дружини Мірзояна, Горбунова та інших зіркових красенів.

Влаштувати особисте життя – задача не з простих навіть для знаменитостей. Сенсація розповідає про покинутих зіркових дружин, яких проміняли на коханок.

Як виглядає екс-дружина Юрія Горбунова Людмила

Вперше Юрій Горбунов пішов під вінець у свої 25, коли закохався у 37-річну танцівницю балету Людмилу. Пара познайомилася у драмтеатрі Івано-Франківську, де на той момент обидва працювали.

Перша дружина Юрія Горбунова
Перша дружина Юрія Горбунова

За 20 років подружнього життя пара не втрапляла у гучні скандали, але після розлучення стало відомо, що Горбунов зав’язав роман з колегою по цеху Катериною Осадчою.

Від Олени Войченко Володимир Остапчук пішов до коханки

З Оленою Войченко Остапчук був одружений 12 років, допоки в його житті не з’явилося нове кохання – нинішня дружина Христина Горняк. Розійтися колишнім митро і тихо не вдалося – вони досі не можуть врегулювати питання з приводу виховання спільних спадкоємців.

Володимир Остапчук з Оленою Войченко
Перша дружина Юрія Горбунова

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна

Тоня Матвієнко вщент зруйнувала образ зразкового сім’янина Арсена Мірзояна, коли стало відомо, що співак пішов з родини заради неї. З першою дружиною він поступово налагодив стосунки та допомагає їй з дітьми.

Арсен Мірзоян з колишньою дружиною і Тонею Матвієнко
Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна

Ляля Фонарьова стала колишньою дружиною Вакарчука

Фронтмен українського рок-гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук рік тому ошелешив фанатів заявою про розлучення з Лялею Фонарьовою після більш ніж 20 років разом.

Як виглядає перший чоловік Лялі Фонарьової, від якого вона пішла до Вакарчука,
Як виглядає перша дружина Святослава Вакарчука Ляля Фонарьова

Незабаром після цього стало відомо, що у музиканта народився син від іншої жінки, яку він ретельно приховує від публіки.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".