53-річна Надія Матвєєва зізналася у романі з чоловіком, який молодший за неї на 20 років: “Тримала в секреті”

Знаменита українська телеведуча Надія Матвєєва зізналася у стосунках з чоловіком, який молодший за неї на 20 років. Чому зірка не вірила у можливість цього роману?

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва завітала на ексклюзивне інтерв’ю до Григорія Решетніка, який не так давно запустив новий проєкт “Як ти”?. Саме під час розмови з Григорієм Надія зізналася, що перебуває у стосунках з чоловіком, який молодший за неї аж на 20 років.

Це важко для телеведучої, адже протягом життя для неї подібні романи були табу. Врешті-решт вона все ж таки вирішила зізнатися у тому, що відбувається між нею та молодою людиною.

Надія Матвєєва зізналася у романі з чоловіком, який молодший за неї на 20 років

“Я б і зараз тримала в секреті, тому що він взагалі не публічна людина, не має відношення до телебачення”

Матвєєва зізнається, що наважилася на цей крок тому, що під час війни вони настільки зблизилися, що вона більше не може про це замовчувати і вирішила поділитися своїм щастям з усім світом.

“Я тоді не могла подумати, що буду разом з цим чоловіком… Причина – різниця у віці. Він не на трохи молодший… 20 років… Я ж з цим табу жила…”

Зірка відмітила, що чоловік має відношення до медицини, а на момент знайомства з телеведучою гадки не мав, хто вона така. До речі, вперше зустрілися вони на вечірці спільних друзів. Однак, стосунки почали розвиватися. Коли хлопець почав шукати інформацію про Надію, тоді і дізнався, скільки їй років і був вражений. Втім, на їхні стосунки це все одно не вплинуло, адже вони заздалегідь це обговорили і все ж таки вирішили з’їхатися.

Варто відзначити, що зараз Надія дуже щаслива, але розуміє усі ризики, які може спричинити така велика різниця у віці зі своїм обранцем. Тим не менш, її це не зупиняє.

Схожі статті