Ані Лорак вперше з початку війни в Україні засвітилася на російському телебаченні: що сказала чернівчанка

Відома українська співачка Ані Лорак після чотирьох місяців мовчання вперше з початку війни в Україні з'явилася на російському телебаченні.

Ані Лорак родом з Чернівецької області, але попри своє походження артистка ще у 2014 році продемонструвала неоднозначну громадянську позицію, коли після російського вторгнення почала розвивати кар’єру в рф. В рідній Україні Кароліна стала вигнанницею, проте весь цей час вона ігнорувала ситуацію і запевняла, що музика – поза політикою.

З початком повномасштабної війни росії проти українського народу Лорак взагалі зникла з інформаційного простору, видалила особисту сторінку в Інстаграмі та зникла з радарів. Своїм мовчанням співачка показала, як ставиться до Батьківщини і співвітчизників.

Ані Лорак знову зрадила і втекла, але вже з Росії
Ані Лорак вперше з початку війни в Україні засвітилася на російському телебаченні

Ані Лорак засвітилася на російському телебаченні

Після чотирьох місяців мовчання Лорак з’явилася на блакитних екранах росіян в розважальному шоу “Де логіка?” на телеканалі ТНТ. Відомо, що випуск за її участю був знятий ще 20 лютого, проте в ефір його випустили лише зараз.

Разом з Ані в програмі знялися ще одні зрадники – дует Artik&Asti, який продовжує виступати на російській сцені, не висловлюючись про війну.

Ані Лорак вперше з початку війни в Україні засвітилася на російському телебаченні
Ані Лорак вперше з початку війни в Україні засвітилася на російському телебаченні

Серед інших відомих українок, що не відрізнилися патріотизмом, варто зазначити Наташу Корольову, Таїсію Повалій, Регіну Тодоренко, MARUV, Анну Сєдокову, Йолку, Лоліту Мілявську.

Де саме наразі перебуває Кароліна фанатам залишається лише здогадуватися. Натомість її донька від шлюбу з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу гостює у тата в Туреччині, куди він вивіз свою молоду наречену з Києва.

Детальніше про те, які драми Ані Лорак переживає в особистому житті, дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.