Влад Яма таємно втік з України та хизується ідилією з дружиною на березі океану: повертатися не збирається?

Знаменитий український хореограф Влад Яма схвилював мережу кадрами, які були зроблені під час його відпочинку з дружиною та сином. Усі деталі в нашій статті.

Відомий український хореограф Влад Яма побудував свою успішну кар’єру в Україні більше 10 років тому. В цьому йому допомогла Наталія Могилевська, у романі з якою його підозрювали. Тим часом майбутня зірка активно будував стосунки з іншою — дружиною Ліліаною.

Влад Яма звільнився та покидає Україну заради закордону
Влад Яма таємно втік з України та хизується ідилією з дружиною на березі океану

Навіть карантинні обмеження не зупинили Влада на шляху до кращого життя. Втім, коли почалася війна він зник з радарів і журналістів, і шанувальників. Довгий час від нього не було ніяких новин, а своїми фотографіями він не ділиться і зараз. Декілька тижнів тому він запустив онлайн-школу танців, і це єдиний зв’язок з ним.

Влад Яма таємно втік з України та хизується ідилією з дружиною на березі океану

А нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій знаходиться разом з дружиною та сильною на березі океану. Родина здається ідеальною та щасливою. У дописі до публікації Влад скаржиться, що це кадр з минулого життя, про яке тепер можна лише мріяти.

Однак, правда полягає в тому, що зараз він знаходиться далеко за межами України. Так, завдяки функції в соціальній мережі Instagram місцеположення акаунту, стало відомо, що хореограф знаходиться за океаном. А точніше в Сполучених Штатах Америки, які він так любить.

Куди зник з України Влад Яма
Влад Яма таємно втік з України та хизується ідилією з дружиною на березі океану

Варто відмітити, що його поведінка незадовго до війни наштовхувала на думку, що він намагається уникнути своєї присутності в Україні під час бойових дій, адже чоловік розтягнув двотижневі канікули в Америці на цілий місяць, і це не дивлячись на те, що його дитині треба було в школу.

Схожі статті