Алла Мазур зробила коротку стрижку і вразила помолоділим обличчям: виглядати так у 56 без підтяжки неможливо

Алла Мазур - популярна телеведуча, яка із задоволенням ділиться епізодами свого життя. Нещодавно зірка показала нові світлини, які вразили прихильників.

Алла Мазур. Ця популярна ведуча стала справжньою легендою українського телебачення. В ефірі вона – з 1997-го року.

Біда сталася зі знаменитістю у 2019-му. Вона трималася, як справжній боєць та тривалий час не наважувалася розповісти правду про свою проблему. Багато новин повідомила у перуці, адже проходила інтенсивну терапію. Проте, у 2020-му році наважилася її зняти.

Виявляється, Алла настільки сильна духом людина, що свою халепу прийняла не як суцільну драму, а наважилася на зміни. Вона позбулася довгого волосся, пофарбувалася у платиновий та зробила коротку стрижку.

Замість суконь, Мазур стала надавати перевагу стильним костюмам незвичайних кольорів. Нещодавно перед камерами вона з’явилася у подовженому жакеті та довгій спідниці кольору електрик.

Можна помітити, що знаменитість напрочуд моложаво виглядає. Аллі – 56 років, вона самотужки виховує сина Артема. Проте, слід віддати належне, ведуча у чудовій формі.

Що відомо про особисте життя Алли Мазур?

Зірка “плюсів” офіційно незаміжня, проте, татко її синочка бере участь у житті дитини. Крім цього Артем носить прізвище батька. Втім, Алла не розкриває його. Завжди знаменитість наголошує на тому, що її обранець – непублічна особа, але не через те, що він політик чи олігарх.

56-річна Алла Мазур, її син Артем та Роберт Опаленик

Нагадаємо, Мазур часто бачили на світських заходах із своїм колегою Робертом Опалеником. З популярним телевізійником ведуча працює понад 20 років разом.

Схожі статті