Обраниця Арсена Мірзояна вагітна втретє? Вже пишна сукня не змогла приховати округлий живіт (ФОТО)

У популярного артиста Арсена Мірзояна - дуже насичене особисте життя. Артист одружений вдруге, але й про свою колишню кохану не забуває. Як же склалося її життя?

Цікавий та загадковий співак Арсен Мірзоян давно прославився всією Україною. Та прихильників цікавить не лише талант і музична спадщина артиста, але й його особисте життя. Ще на проєкті “Голос країни” чоловік зарекомендував себе, як справжній серцеїд, адже завдяки передачі у нього зав’язалися романтичні стосунки.

Арсен Мірзоян їде у Європу
Обраниця Арсена Мірзояна вагітна втретє?

Відомо, що нині його половинка – це Тоня Матвієнко. Проте, багато років він був одружений з іншою жінкою. Її звати Анною і вона із Запоріжжя. Колишня кохана знаменитості виховує його двох синів, але й не забуває про себе.

Екс-дружина Арсена обожнює спорт та ретельно доглядає за собою. Так молодо виглядає жінка, що, коли вбирається у пишну сукню, можна навіть припустити, що ця дівчина – при надії.

Обраниця Арсена Мірзояна вагітна втретє?

Та, скоріше за все, такої цікавинки у кадр додав вітер.

Де зараз Арсен Мірзоян?

Тривалий час з початку війни про Арсена майже нічого не чули. Та нещодавно його дружина Тоня Матвієнко розповіла про те, що коханий активно працює заради перемоги. Завдяки технічній освіті, артист вміє лагодити автомобілі. Втім, працює не просто на себе співак зараз, а допомагає бійцям, яким так потрібен зараз транспорт.

Де зараз Арсен Мірзоян?

Нагадаємо, що Тоня і Арсен одружилися у 2017 році. Вони виховують спільну дитину – донечку Ніну. Дівчинку назвали на честь легендарної бабусі.

Якщо вас цікавить тема зіркових шлюбів – ознайомтеся з відео наших партнерів “Одна минута”:

 

Схожі статті