Яка з колишніх жінок Андрія Данилка найвродливіша? Співак підкорив серце красуні із зовнішністю супермоделі

Не дивлячись на плітки, які розгорталися за спиною Андрія Данилка, згодом стало відомо, що він усі ці роки не був холостяком, а його життя прикрашали прекрасні жінки.

Тривалий час навколо Андрія Данилка ходили різні чутки: одні казали, що він давно одружений, інші — що він має нетрадиційну орієнтацію. І лише з роками почали з’являтися нові деталі з його минулого, які дещо по-іншому розкривають артиста, як особистість.

Анна Сердюк

Яка з колишніх жінок Андрія Данилка найвродливіша

Колись дівчинка на ім’я Аня полонила серце юнака Андрія. Хлопець був дуже закоханий у дівчинку, яка не хотіла приймати його залицяння. У результаті цього кохання народився образ Вєрки Сердючки, адже юний Данилко обіцяв дівчині, що досягне висот і увіковічить її ім’я.

Зараз жінка працює вчителькою, виховує дітей і не надто пишається тим, що її прізвище стало похідним для імені Вєрки Сердючки.

Радміла Щегольова

Радміла Щеголова та Пндрій Данилко
Яка з колишніх жінок Андрія Данилка найвродливіша

Нещодавно усім відома партнерка Вєрки Сердючки Юля прийшла на програму “Не бреши мені”, де вперше розповіла про те, що мала близькість з Андрієм Данилко. Журналісти так і не змогли дізнатися, якого роду близькість вона мала на увазі, але зрозуміли, що знаменитість відверто не договорює та не хоче видавати Андрія. Варто відзначити, що на момент співпраці з продюсером та музикантом, Радміла мала неймовірні зовнішні дані.

Інна Білоконь

Андрій Данилко та мама Вєрки Сердючки Білоконь знову разом
Яка з колишніх жінок Андрія Данилка найвродливіша

Про роман з Інною Білоконь шанувальники Андрія Данилка здогадувалися давно. Зірки постійно були змушені спростовувати новину, але все нові й нові кадри з поцілунками та обіймами казали про зворотнє. Врешті-решт одного разу зірка проговорився про стосунки з партнеркою під час інтерв’ю Славі Дьоміну.

Варто відзначити, що знаменитість не одноразово говорили в інтерв’ю, що вона була дуже приваблива в юності, коли вони тільки познайомилися. Першу зустріч він пам’ятає, наче це було вчора, що може казати про глибоке почуття до своєї партнерки.

Схожі статті