Дана Балана застали в маєтку Тіни Кароль, в якому вона збиралася жити з Євгеном Огіром: поки син не вдома

Відома українська співачка Тіна Кароль опинилася разом з молдавським мачо Даном Баланом у своєму заміському будинку. Що об'єднує цих двох зірок?

Про роман Тіни Кароль та Дана Балана говорили з самого початку їхньої співпраці над спільним проектом. Зірки активно фіртували одне з одним, підігрівали пліткам про їхні стосунки та робили усе можливе, щоб аудиторія повірила — між ними дещо більше, ніж дружба.

Втім, з певних джерел надходила інформація, що насправді Тіна та Дан вельми холодні одне до одного, а інколи навіть не вітаються за кулісами.

Дана Балана застали в маєтку Тіни Кароль, в якому вона збиралася жити з Євгеном Огіром

Кульмінацією їхньої спільної історії стала поява Дана Балана у заміському будинку Тіни Кароль, який вона будувала ще зі своїм покійним чоловіком Євгеном Огіром. Можна сказати, що молдавський мачо потрапив до “храму” поп-діви і здавалося, неможливо, щоб артистка запросила його до себе, не будучи з ним близькою.

Знаменитості заявили, що вони працювали разом над спільною композицією, яку згодом і презентували своїм шанувальникам.

Але навіть ця подія виявилася не більш, ніж піар-ходом. Згодом Володимир Завадюк зізнався, що ідея екранного роману Тіни Кароль та Дана Балана належить йому. Глядачі дуже образилися на зірок, які їх розіграли. Втім, музикант зауважив, що усе, що побачила аудиторія на екранах було справжнім. Тобто натякнув, що Тіна дійсно йому подобається, але більшого між ними не відбулося.

Тим часом Тіна Кароль зняла з себе відповідальність за фантазії інших людей, але варто відмітити, що для зірки це не вперше відстоювати себе після гучного піару.

Щоб дізнатися більше, подивіться наступне відео:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.