Чому Дан Балан полишив Тіну Кароль: вся правда про справжню дружину і підрослого сина молдавського мачо

Тіна Кароль і Дан Балан здавалися всім дуже перспективною парою. Втім, довгоочікуваного роману так і не сталося, а про молдавського мачо спливли дуже цікаві подробиці.

Тіна Кароль і Дан Балан – справжні суперзірки своїх країн. Їхні хіти запалювали сотні дискотек. Проєкт “Голос країни” у 2020-му році став доленосним для кожного з цієї потенційної пари. Втім, попри очікування прихильників, мами Людмили Балан, зв’язати свої долі їм так і не вдалося, а згодом і взагалі з’ясувалося, що Дан був одружений.

Мама Дана Балана Людмила готується оженити сина на Тіні Кароль
Мама Дана Балана Людмила готувалася оженити сина на Тіні Кароль

Не секрет, що молдавського мачо часто підозрюють у романах. Раніше було відомо, що його обраницею 5 років подруга його сестри. Дуже кохав Христину Руссу музикант, але розійшовся з дівчиною з величезним скандалом. Гриміли про це вся молдавська преса.

Втім на Батьківщині Балана йому у дружини приписують іншу жінку. Вважається, що Дан перебував у шлюбі з румунською моделлю на ім’я Елла Крупеніна. У Молдові впевнені, що ці стосунки тривали 5 років з 2004 по 2009 роки. Русява красуня не була схожа на місцевих дівчат. Вона кожного підкорювала своєю вродою.

Вся правда про справжню дружину і підрослого сина Дана Балана

Подейкують, що у знаменитості є син, якого звати Алан.

Проте, сам Дан Балан не коментує цей період особистого життя. Схоже для артиста це непроста тема, адже після чуток про розрив з колегою по “Голосу країни”, знаменитий чоловік взагалі став уникати медійності, а ще закинув сторінки у соціальних мережах.

Дан Балан і Христина Руссу потрапили на обкладинку журналу
Вся правда про справжню дружину і підрослого сина Дана Балана

Нагадаємо, що після слів Тіни Кароль про бажання завести доньку, всі подумали, що поп-діва вагітна саме від молдавського мачо. Дізнайтеся про цей епізод з життя знаменитостей більше ви можете  у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті