Переможниця і суддя “МастерШеф” Ліза Глінська після весілля схвилювала мережу повідомленням: “Залишилась одна”

Зірка кулінарного шоу "МастерШеф" на телеканалі СТБ Ліза Глінська незабаром після весілля схвилювала мережу новиною про своє життя. Деталі у нашій статті.

У травні 2022 року кондитерка, засновниця власної кондитерської школи, авторка майстер-класів і кулінарних книг Ліза Глінська, яку широка публіка знає завдяки проєкту “МастерШеф” вийшла заміж за свого коханого. Телезірка стала дружиною бізнесмена Максима Большакова, обравши патріотичний образ нареченої – на ній була блакитна сукня-вишиванка та жовто-блакитний віночок.

Фанати були дуже щасливі за Єлизавету, про що свідчить безліч привітань у коментарях, але цього разу вона змусила шанувальників захвилюватися.

Ліза Глінська вийшла заміж у жовто-блакитному та показала чоловіка
Ліза Глінська після весілля залишилася одна

Ліза Глінська залишилася одна

Так, в Інстаграмі Глінської з’явився допис, у якому вона поділилася особистим болем:

“Знов сирени, вибухи по всій Україні, які не замовкають… А деякі частини нашої рідненької землі відчувають це щохвилини вже так багато часу… Адаптуватись до цього неможливо. Але здається, що саме зараз нас хочуть загнати у глухий кут, залякати ще більше… Кожне повідомлення: “Як ти? Ви живі? Тримаймося разом… Люблю”. Це дуже важливі слова”.

Ліза зізналася, що її душа болить нестерпно, але разом з ненавистю до ворога вона намагається щосили цінувати радощі від кожного промінчика сонця, краплі дощу і блакитного неба:

“Ми сильні, ми незламні, світлі сили на нашому боці, а ми на своїй землі… Війна забирає найдорожче і найдорожчих… Крізь сльози, біль, продовжую знаходити в собі світло, сили, продовжую працювати, допомагати діткам, своїй країні. Хоч я і залишилась зараз одна, моєї команди більше нема, але в мене є ви. Вдячна вам за кожне повідомлення, питання, підтримку. Я з вами, на рідній землі. Нас не зламати. Головне, не піддаватись паніці, не зупинятись і робити все, що можливо для нашої перемоги і для нашого мирного життя. Обіймаю кожного”, – звернулася зірка “МастерШеф” до підписників.

Схожі статті