Настя Каменських і Потап показали своїх мам: кому роки пішли у вроду, а хто досі виглядає, як юна дівчина?

Комусь роки йдуть тільки на користь! Біляве волосся, стрункі фігури та шість десятків років за спиною. Що допомагає мамам Каменських та Потапа триматися у формі?

Ці жінки точно зламали стереотип про те, що роки псують жіночу вроду. Настя та її чоловік Олексій Потапенко просто пишаються своїми неньками, адже вони блискучо виглядають та не забувають про головне у житті.

Ось, наприклад, Лідія Каменських, мама відомої артистки  Насті Каменських, в молоді роки теж хотіла побудувати кар’єру співачки. Лідія Каменських виступала у складі Національного академічного хору України імені Г.Верьовки. Тож вокальні здібності Насті Каменських передала мати. Свою кар’єру Лідія залишила коли завагітніла Настею, та вирішила замість сцени присвятити життя вихованню доньки.

Настя Каменських і Потап показали своїх мам

Зараз 67 річна жінка виглядає не тільки молодше своїх років, а й просто неймовірно. Стрункі ноги, модні вбрання, елегантний макіяж. І хоч рік тому Лідія Каменських поховала свого чоловіка, 81 річного Олексія Жмура, батька Насті Каменських, жінка не перестала слідкувати за собою й жити повноцінним життям.

В мережі виплило фото молодої Лідії Каменських і ми можемо побачити, що роки дійсно їй підкорюються.

Настя Каменських і Потап показали своїх мам

Теж саме можна сказати про 64 річну маму Олексія Потапенка. Людмила Потапенко у свої молоді роки була відома плавчиня. Майстер спорту СРСР, чемпіонка світу з естафетного плавання, безліч призів та нагород за своє життя отримала Потапенко Людмила.

Настя Каменських і Потап показали своїх мам

Спортивне минуле не могло не позначитися на жінці. Не зважаючи на свій вік, мати Олексія Потапенка виглядає не менш вишукано, ніж мама Насті Каменських. Підтягнута, загоріла блондинка.

Настя Каменських і Потап показали своїх мам

Нагадаємо, що минулого літа Настя Каменських і Олексій Потапенко відпочивали у Хорватії, звідки поділились світлиною зі своїми мамами в інстаграмі. Дивлячись на це фото можна сказати, що ці жінки плюють старості в обличчя.

Схожі статті