Кайфує від свого нового тіла: дружина Романа Сасанчина показала стрункі ніжки та фігуру без зайвого одягу

Молода дружина українського співака і переможця шоу "Голос країни" Романа Сасанчина показала на фото у соцмережах свою фігуру без зайвого одягу.

Роман Сасанчин з 2021 року одружений на Інстаграм-блогерці, яку звуть Іванна. Вона вже встигла зробити коханого батьком і народила йому донечку Елізабет.

Коли молода матуся відновилася після пологів, одразу ж взялася за вдосконаленні свого зовнішнього вигляду. Так, дружина Сасанчина зробила нове тату і татуаж брів, збільшила собі губи, наростила та знов відрізала волосся. Крім того, після дозволу лікаря Іванка почала займатися спортом і позбавлятися недоліків у фігурі.

Вагітна наречена Романа Сасанчина не дотримується забобонів
Дружина Романа Сасанчина показала стрункі ніжки та фігуру без зайвого одягу

Дівчина робить це як в домашніх умовах, так і в кабінетах професіоналів. Цього разу у своєму Інстаграмі обраниця переможця “Голосу країни” виклала фото, зроблене після масажу. Позує Іванна на кушетці, ледь прикривши фігуру рушником. Волосся вона розпустила.

“Масаж мене повністю перезагрузив! Я настільки вдячна дівчині, котра мене запросила, що словами не передати. Вийшла з масажу інша дівчина, впевнена в собі, яка кайфує від свого нового тіла! З’явилась така легкість та невагомість. Дівчата, рекомендую, там ви перезагрузите своє тіло та душу”, – поділилася блогерка враженнями від процедури з підписниками.

Нагадаємо, Роман та Іванна познайомилися у компанії спільних друзів. Незабаром після того, як вони почали зустрічатися, з’їхалися. В планах у пари не було швидкого весілля і дітей, проте коли закохані дізналися, що чекають на поповнення, зраділи та почали активно готуватися до появи малюка на світ.

Як виглядає теща переможця Голосу країни Романа Сасанчина
Дружина Романа Сасанчина показала стрункі ніжки та фігуру без зайвого одягу

Свою доньку Елізабет щасливі батьки люблять понад усе на світі – 30 червня їй виповнилося вже 6 місяців.

Схожі статті