16-річна донька Ольги Фреймут у чорному бікіні показала, чим переплюнула телеведучу: окремими частинами тіла

Старша донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл зробила пляжне фото, на якому постала в чорному купальнику і показала, чим переплюнула свою зіркову матір.

16-річна донька Ольги Фреймут дедалі частіше дивує публіку доволі відвертими ракурсами на нових фото і відео в соціальних мережах. Зараз вона знаходиться за кордоном, де не лише вчиться, але й відпочиває.

Цього разу в своїх Інста-сторіз Злата Мітчелл виклала фото з мокрим волоссям і у чорному бікіні, зроблене на морі. Дівчина тримає зачіску руками та позує, виставивши праву ногу вперед. Погляд зіркової спадкоємиці спрямований донизу.

“З тих пір, як я переїхала, перестала фотошопити будь-що. І це найвільніше відчуття”, – поділилася дочка Фреймут.

16-річна донька Ольги Фреймут у чорному бікіні показала, чим переплюнула телеведучу
16-річна донька Ольги Фреймут у чорному бікіні показала, чим переплюнула телеведучу

Схоже, вона зовсім не дослухається до порад зіркової матері стосовно етикету та вибору одягу, однак росте вільною від комплексів жінкою, яка не соромиться природньої краси.

Зауважимо, Злата Мітчелл живе і вчиться у Лос-Анджелесі. Там вона зустріла своє кохання. Бойфренда дівчини звуть Оскар, він з Каліфорнії.

З батьком старшої доньки Ольга Фреймут давно не разом. Від британця Ніла Мітчелла телеведуча пішла вагітною, оскільки зрозуміла, що такий тато її дитині не потрібен. За словами зірки, з аристократичного джентльмена він поступово перетворився на звичайного лондонського хлопа, що зовсім її не влаштовувало.

16-річна дочка Ольги Фреймут виставила напоказ свої пружні форми
16-річна донька Ольги Фреймут показала фото у чорному бікіні

Також ревізорка виховує двох молодших дітей від шлюбу з нинішнім чоловіком Володимиром Локотко – дочку Євдокію і сина Валерія. Наразі вони з мамою тимчасово живуть у Великобританії, куди Фреймут їх вивезла через війну в Україні.

Схожі статті