Дружина Романа Сасанчина зізналася, що пошкодувала про виїзд до Польщі та розповіла про зраду за кордоном

Дружина знаменитого українського виконавця Романа Сасанчина Іванна відповіла на запитання своїх підписників щодо життя за кордоном та можливої подружньої зради.

Відомий український музикант Роман Сасанчин та його дружина Іванна мали розстатися на початку війни. Молода мама прийняла рішення евакуюватися з України до Польщі попри те, що її чоловік не надто вподобав такий сценарій. Уся справа в тому, що на дівчині лежить відповідальність не тільки за власну доньку Елізабет, але і за маленьку племінницю Міланку.

Дружина Романа Сасанчина зізналася, що пошкодувала про виїзд до Польщі

Дружина Сасанчина полишила його в місті
Дружина Романа Сасанчина зізналася, що пошкодувала про виїзд до Польщі

Вже через декілька тижнів після її приїзду стало зрозуміло, що Роман не просто так тривожиться. Спочатку Іванна повідомила про сильний скандал в родині, а потім взагалі заявила, що їхньої сім’ї більше немає. Тим не менш, через декілька тижнів їм з Романом все ж таки вдалося досягти консенсусу.

Іванна спочатку повернулася, щоб відвідати свого батька, який отримав поранення та був госпіталізований. А згодом повернулася і до України.

Публічне життя для Іванни тоді також стало серйозним випробуванням, яке призвело навіть до того, що дівчина видалила свою сторінку в Інстаграм. Втім зараз, вона активно відповідає на запитання користувачів мережі.

Так, під час одного з таких опитувань стало відомо, що Іванна шкодує про те, що виїхала до Польщі. Також підписники поцікавилися, чи була зрада за кордоном, адже це могло спричинити сварки в родині. Втім, Іванна чесно відповіла, що з іншим чоловіком у Польщі не була.

Дружина Романа Сасанчина зізналася, що пошкодувала про виїзд до Польщі

Нагадуємо, що минулого року у пари народився первісток. Дівчинку назвали Елізабет. Пара збиралася переїжджати до Києва після продажу квартири, але їхні плани порушила війна.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.