Як виглядає нова теща колишнього чоловіка Ані Лорак? Мама нареченої Мурата Налчаджиоглу — копія екс-дружини

Колишній чоловік знаменитої російської співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав свою майбутню тещу і вразив її зовнішністю. Усі деталі в статті.

Відома російська співачка Ані Лорак декілька років тому розлучилася зі своїм турецьким чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Причина розриву ні для кого не була секретом — бізнесмен постійно зраджував коханій.

Як виглядає нова теща колишнього чоловіка Ані Лорак

Через певний час йому вдалося налагодити своє особисте життя. Мурат познайомився з візажисткою Лілією, яка полонила його серце. І хоча на шляху у пари виникли деякі проблеми, все ж таки вони змогли їх подолати і об’явили про майбутнє весілля.

Як виглядає нова теща колишнього чоловіка Ані Лорак

За цей час бізнесмен та його обраниця встигли стати справжньою сім’єю. Мурат відвіз кохану до Туреччини та познайомив зі своїми батьками. Донька Софія, вочевидь, також позитивно сприйняла мачуху.

А нещодавно і Мурат показав, як взаємодіє зі своєю майбутньою тещею. У зв’язку з тим, що його наречена святкує свій 26-й день народження, він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, на якому родина вітає дівчинку. Мама Лілії показалася у дверях з великим тортом в руках та заспівала для коханої донечки відому пісню.

Жінка виявилася дуже усміхненою та позитивною. Однак не приховалося від погляду і те, що вона неймовірно схожа на Ані Лорак. Інколи доля над нами іронізує та жартує, і навряд турецький бізнесмен не помітив, що тепер образ його колишньої дружини назавжди з ним.

Судячи з усього, чоловіка у родині прийняли дуже тепло. Варто відмітити, що Мурат давав ексклюзивне інтерв’ю близько року тому, в якому зізнався, що зруйнований шлюб з Ані Лорак став для нього великим уроком, натякнувши, що на зраду він більше не піде.

Схожі статті