26-річна наречена Мурата Налчаджиоглу переплюнула Лорак за всіма параметрами: як співачка виглядала у її віці

Молода наречена Мурата Налчаджиоглу нещодавно відсвяткувала своє 26-річчя. А як у її віці виглядала Ані Лорак? Дізнайтеся у нашій статті.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу розлучилися у 2019-му після 10 років у шлюбі. Турецький бізнесмен випередив колишню кохану і встиг налагодити особисте життя швидше за неї. Так, у 2021-му чоловік зробив пропозицію новій обраниці Лілії Реус. Дівчина значно молодша, з Києва, професійно займається візажем і виховує доньку від попередніх стосунків.

26-річна наречена Мурата Налчаджиоглу переплюнула Лорак за всіма параметрами

Щаслива пара щодня в соціальних мережах демонструє ідилію у відносинах, а нещодавно вони гучно відсвяткували день народження Лілії, заради чого вперше за останні кілька місяців війни повернулися до України з Туреччини. Нареченій Мурата виповнилося 26 років.

Мережа у захваті від краси дівчини, про що свідчить купа компліментів під її фотографіями. Пропонуємо згадати, як у віці суперниці виглядала Ані Лорак.

Співачці було 26 у 2004 році. Саме тоді вона стала найкращою співачкою, її україномовний альбом під назвою “Ані Лорак” отримав статус золотого, а одна з його пісень “Три звичних слова” – статус найкращою пісні року. На той момент Кароліна ще перебувала у цивільному шлюбі зі своїм першим продюсером Юрієм Фальосою, старшим за неї на 18 років.

26-річна Лорак носила довге темне волосся, була стрункою наче берізка та мала доволі екстравагантний стиль у одязі, часто обираючи вбрання з глибокими вирізами і короткою довжиною.

Як Ані Лорак виглядала у віці нової нареченої Мурата Налчаджиоглу
Як Ані Лорак виглядала у віці нової нареченої Мурата Налчаджиоглу

Користувачі мережі регулярно порівнюють нову наречену Мурата Налчаджиоглу з Ані Лорак. Мовляв, чоловік знайшов собі молоду копію колишньої дружини. А що з цього приводу думаєте ви?

Також дізнайтеся справжню причину розлучення співачки і турка:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.