Як виглядає чоловік мами Сердючки Інни Білоконь? Закрив очі на роман з Данилко і живе у розлуці з дружиною

Як виглядає чоловік знаменитої мами Вєрки Сердючки Інни Білоконь та як йому вдається балансувати між зірковістю дружини та провінційним життям?

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко знайшов свою єдину партнерку, яка все життя грала маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь, у далекій юності. Майбутні колеги та друзі спочатку не сподобалися одне одному, але з часом їм вдалося знайти шлях до гармонії у стосунках.

Андрій Данилко та мама Вєрки Сердючки Білоконь знову разом
Як виглядає чоловік мами Сердючки Інни Білоконь

Не дивлячись на той факт, що Андрію постійно приписують роман з Інною, акторка давно вийшла заміж і виховала у шлюбі двох дітей.

Інна Білоконь зі своїм чоловіком Олегом
Як виглядає чоловік мами Сердючки Інни Білоконь. Інна зі своїм чоловіком Олегом

Як виглядає чоловік мами Вєрки Сердючки Інни Білоконь

Варто відзначити, що не так давно Данилко давав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому проговорився про те, що мав любовні стосунки з Інною. На користь цієї версії у мережі постійно з’являються все нові і нові кадри, на яких партнери цілуються в губи, тримаються за руки та обіймаються.

Мама Сердючки Інна Білоконь вперше показала чоловіка, якого обрала замість Андрія Данилко
Як виглядає чоловік мами Сердючки Інни Білоконь

Однак, Білоконь та Данилко дотримуються своєї заяви, у якій йдеться про те, що їхні взаємини носять суто платонічний характер.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Як виглядає чоловік мами Сердючки Інни Білоконь

Головним аргументом проти версії з романом між артистами шанувальники висувають саме той факт, що мама Вєрки Сердючки заміжня, і мовляв розлучатися не збирається. Варто відмітити, що чоловік акторки ніколи не коментував плітки про її любовний зв’язок з Андрієм.

Необхідно додати також і той факт, що родина проживає в Полтаві не дивлячись на те, що Інні постійно доводиться гастролювати. Родина легко переносить розлуку і нібито переїжджати до Києва не збирається.

Як виглядає чоловік мами Сердючки Інни Білоконь

Цілком можливо, що Білоконь могла давно розлучитися. Її родина обрала непублічний образ життя, а сама акторка вкрай рідко дає інтерв’ю. Однак на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram повно кадрів, на яких вона щаслива зі своїм законним чоловіком.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.