Куди зникла екс-дружина Дана Балана: перевершила всіх конкуренток, але ревнощами відбила бажання бути з нею

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан ретельно приховує інформацію про своє особисте життя. Однак журналістам все ж таки вдалося дещо дізнатися.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан усе своє життя мав пряме відношення до шоу-бізнесу. Тому був готовий до того, що його чекає після досягнення всесвітньої популярності. Це пояснює його вміння приховувати усе, що стосується особистого життя.  Артист вміє сфокусувати увагу своїх шанувальників саме на своїй творчості, а до піару вдається вкрай рідко.

Куди зникла екс-дружина Дана Балана

Тим не менш, журналістам вдалося дізнатися деяку інформацію, яка може суттєво змінити думку про артиста. Наприклад, у пресі активно подейкують про те, що Дан колись був одруженим на румунській моделі. Дівчина вражала своєю вродою, тому не дивно, що підкорила серце зірки. Незабаром вона народила йому первістка Алана.

Як виглядає та чим займається мама Дана Балана
Куди зникла колишня дружина Дана Балана

Але цьому шлюбу не було суджено стати щасливим, а тим паче тривати довго. Пліткували, що дружина Балана дуже болісно сприймала його безкінечні гастролі, підозрювала його у зрадах і врешті-решт знищила кохання до себе. Коли артист перебував у стосунках з іншою дівчиною на ім’я Христина, молдавські ЗМІ заговорили, що цого нова кохана не змогла впоратися з ревнощами і ледь не відправила себе на той світ.

Дан Балан і Христина Руссу потрапили на обкладинку журналу
Куди зникла екс-дружина Дана Балана

Христина Руссу одразу відреагувала на новину та спростувала її. Варто відзначити, що у статті йшлося про те, що дівчина знаходилася в Ізраїлі. Тоді і стало відомо, що дівчат між собою сплутали, і розлуки з Даном не змогла витримати саме його колишня дружина, яка на той момент жила разом з сином в Тель-Авів.

Тож цілком імовірно, що Елла продовжує жити у місті, де колись жив і Дан Балан. Нагадуємо, що в юності він був вимушений переїхати разом з сім’єю до Ізраїлю через роботу батька.

Схожі статті