Єдиний онук Софії Ротару після ганебної спроби втекти з України ошелешив зізнанням: ховається в США?

Єдиний онук легенди української естради Софії Ротару Анатолій Євдокименко образив своїх шанувальників публікацією, в якій поділився власними почуттями.

На початку повномасштабної війни в Україні родина Софії Ротару сильно осоромилася. Імовірно, це була найбільша ганьба в історії сім’ї. Справа в тому, що єдиний син артистки та онук вирішили втекти з України нелегальним способом. Чоловіки були спіймані під час перетину кордону на саморобному плоту.

Єдиний онук Софії Ротару Анатолій ошелешив зізнанням. Фото Руслана та Анатолія при затриманні

Подейкують, що Руслан та Анатолій Євдокименко заплатили немаленькі хабарі. Усе для того, щоб покинути місце, де ведуться бойові дії.

Єдиний онук Софії Ротару Анатолій ошелешив зізнанням

Софія Ротару ніяк не коментувала поведінку чоловіків своєї сім’ї. Власне, від Руслана та Анатолія також не було жодних пояснень. Втім, і пояснювати було нічого. Хіба що глядачі почали цікавитися, яке покарання чекає на Руслана та його сина, адже їх відпустили наступного дня.

Пройшло не мало часу з тих пір, і Анатолій Євдокименко вразив шанувальників публікацією, в якій поділився власними почуттями. Відповідний пост з’явився на особистій сторінці хлопця в соціальній мережі Instagram. У ній він порівнює усе що побачив, зі страшним сном, від якого не може прокинутися. Текст супроводжує студійна фотографія, яка була зроблена до війни.

Варто відмітити, що навколо Анатолія ходять не дуже приємні чутки. Подейкують, що йому все ж таки вдалося покинути Україну. Мовляв, онук Софії Михайлівни давно знаходиться у Нью-Йорку разом зі своєю сестрою Сонею. Однак підтвердження цим пліткам немає, а Анатолій Євдокименко не поспішає зі спростуванням.

Тим часом Руслан Євдокименко дає знати, що він залишається на батьківщині постійними кадрами українських пейзажів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.