Вагітна Ірина Горова показала круглий живіт і сколихнула Потапа: колишній не втримався і потримався за животик

Поки Настю Каменських тільки підозрюють у вагітності, колишня дружина Потапа Ірина Горова вже показала вагітний живіт і не залишила репера байдужим.

Шлюб Потапа та Ірини Горової офіційно протривав 14 років – з 2000-го по 2014-й. Однак набагато пізніше стало відомо, що останні 5 років пара разом не жила, а причиною завершення зіркових стосунків стали почуття чоловіка до іншої – своєї партнерки по дуету “Потап і Настя”.

В інтерв’ю репер зізнавався, що повідомити дружині про кохання до Каменських було найважче, але він не хотів дарма тягнути, чим зробив би ще гірше, тож пішов за покликом серця і не пошкодував. Ба більше, Олексію вдалося залишитися з Іриною у добрих відносинах. Якнайкраще це продемонструвала її присутність на весіллі колишнього чоловіка з жінкою, яка його у неї відбила.

Вагітна Ірина Горова показала круглий живіт і сколихнула Потапа
Вагітна Ірина Горова показала круглий живіт і сколихнула Потапа

Потап і Настя одружилися у 2019 році, влаштувавши надзвичайно пишне торжество, і майже одразу після цього мережу заполонили чутки про вагітність Каменських. Чи не на кожному фото фанати видивляються на зростаючий животик Насті, однак дітей коханому вона ще не народила, у чому її значно обійшла Горова.

Вагітна Ірина Горова сколихнула Потапа

У вільному доступі знайшлися фото за часів, коли Горова носила під серцем сина Потапа Андрія. Продюсерка не приховувала свого положення, а Потапенко не втрачав нагоди потриматися за животик.

Потап потримався за вагітний живіт Ірини Горової
Потап потримався за вагітний живіт Ірини Горової

Після розлучення спадкоємець екс-подружжя залишився жити з мамою, іноді гостюючи в будинку зіркового батька і його нової дружини. За словами Ірини, теплих стосунків у Андрія з мачухою Настею не склалося, а всі вони разом – не одна велика родина. Чому так, дізнавайтеся в наступному відео:

Схожі статті