Дан Балан відгуляв пишне весілля та засвітив неймовірної краси наречену: зірка таємно одружився?

Знаменитий виконавець Дан Балан сколихнув мережу кадрами з весілля, на яких він засвітився. Хто наречена та яке відношення до торжества має молдавський мачо?

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан добре попрацював над своєю репутацією одвічного холостяка. Роками він не обмежував себе серйозними стосунками з дівчатами і віддавав перевагу інтрижкам. Мабуть саме тому ідея його кохання з Тіною Кароль здавалася шанувальникам настільки привабливою.

Молдавський мачо Дан Балан не виходить на зв'язок з початку війни в Україні
Дан Балан відгуляв пишне весілля та засвітив неймовірної краси наречену

Але правда в тому, що з поп-дівою його також не об’єднувало нічого окрім співпраці на проєкті. Подейкували, що він навіть не вітався з Тіною за кулісами. Але тоді в це ніхто не повірив.

Дан Балан відгуляв пишне весілля та засвітив наречену

Соціальні мережі артист використовує лише в робочих цілях. Він не є активним користувачем, і ба більше, у його мікроблозі важко знайти інформацію, яка не стосується нових кліпів або композицій. Відео та кадри з приватних заходів, на яких заробляє гроші Дан, також можна знайти лише на фанатських акаунтах.

Ці матеріали потрапляють до мережі завдяки гостям, які, звісно, починають знімати та фотографувати запрошену зірку без його дозволу. Нещодавно це сталося після весілля знаменитої української телеведучої Іванни Онуфрійчук, яка вийшла заміж за казахстанського мільйонера Алмаза.

Дан Балан відгуляв пишне весілля та засвітив наречену

Знаменитість ніколи не приховувала, що Дан Балан є її найулюбленішим виконавцем. Тому артист з’явився на святі кохання двічі: на весіллі на Мальдівах і на весіллі в Києві. Іванна усю свою увагу сконцентрувала саме на молдавському мачо, який виконав свою програму 40 хвилин. Наречена стояла біля сцени та аплодувала і підтанцьовувала. Дан без уваги красуню не залишив, і постійно створював з нею контакт одними очима.

Схожі статті