Єгор Гордєєв з “Сніданку з 1+1” припав до Нелі Шовкопляс та поцілував її на очах всієї країни: “Кохаю”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв публічно поцілував свою партнерку Нелю Шовкопляс у голову на очах у багатомільйонної публіки.

Перша зустріч Єгора Гордєєва те Нелі Шовкопляс була не такою, як собі уявляла телеведуча. Її майбутній партнер запізнився, хоча не має подібної звички. Однак, вельми швидко закритий та дуже жорсткий Єгор розкрився з іншої сторони і його колега щиро його полюбила.

Зараз неможливо уявити цих двох з іншими співведучими. Абсолютно різні, вони наче доповнюють одне одного, створюючи ідеальний тандем для телебачення. І здається, що зірки настільки зблизилися, що межа між дружбою та романтикою поступово розчиняється. Принаймні фанати дуету активно підозрюють їх у романі.

Єгор Гордєєв припав до Нелі Шовкопляс та поцілував її

І варто відмітити, що зірки часом активно підігрують аудиторії. Так, якось на особистій сторінці Єгора Гордєєва з’явилися кадри, які були зроблені під час зйомок. На відео телеведучий проходить повз Нелі, яка сидить до нього спиною і раптово з почуттям цілує її у маківку.

Єгор Гордєєв припав до Нелі Шовкопляс та поцілував її. Скріншоти особистої сторінки Єгора

Шовкопляс не знала про намір свого колеги, але одразу зрозуміла, хто її поцілував та засяяла з посмішкою на вустах.

Варто відзначити, що глядачі були у захваті від побаченого і не припиняли ділитися воаженнями.

Єгор Гордєєв припав до Нелі Шовкопляс та поцілував її

Власне, це не єдиний епізод, який полишав дару мовлення фанатів Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс. Ведучі досить часто фотографуються в обіймах одне одного. Танцюють та фліртують, не зважаючи не оточуючих. Однак, не варто забувати, що офіційною версією Неля заміжня, а Єгор Гордєєв не зацікавлений у серйозних стосунках. Неодноразово ведучий говорив, що в нього просто не вистачає часу для побудування міцних стосунків.

Схожі статті