Мама Дана Балана Людмила відгуляла розкішне молдавське весілля та показала наречену: син одружився?

Матір знаменитого молдавського виконавця Дана Балана Людмила Балан показала розкішне молдавське весілля, на якому вона нещодавно виступила. Усі деталі.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан усе своє життя зберігає образ холостяка та ловеласа. Немає сумнівів, що це вельми корисно для його кар’єри, адже частина його фанаток у захваті не тільки від його музики. А знаменитість не вступає у довготривалі стосунки, і віддає перевагу коротким інтрижкам з моделями, танцівницями та іншими красунями.

Мама Дана Балана Людмила у мікро сукні показала, як відгуляла гучне весілля
Мама Дана Балана відгуляла розкішне весілля

Мама Дана Балана Людмила відгуляла розкішне молдавське весілля

Судячи з усього, його матір Людмила Балан вже не дочекається того дня, коли її єдиний син вирішить створити міцну та тиху сім’ю. Тим паче, що багато років тому він був одружений з румунською моделлю Еллою Крупеніною.

Тим не менш, у Людмили є відрада для душі. Так як мама Дана також вельми популярна у своїй рідній країні Молдові, її охоче запрошують виступати на різноманітних торжествах, у тому числі весіллях. На відміну від свого сина, співачка постійно ділиться кадрами з корпоративів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Так сталося і нещодавно.

Людмила оприлюднила кадри, на яких співає для молодят. Звісно, увесь концерт був виконаний молдавською мовою. Свято відзначилося емоційністю, торжестваністю та радощами. Гості не сиділи на стільцях, а радісно підтанцьвували, поки співачка виконувала черговий хіт.

Варто відмітити, що вступити у шлюб вирішили вельми молоді люди. Якщо придивитися, наречений навіть дещо схожий на сина виконавиці. Та сподівання фанатів побачити свого кумира поряд із красунею у весільній сукні тануть на очах. Зірка опиняється на подібних торжествах тільки, як запрошений музикант.

Схожі статті