Як виглядає перший чоловік Софії Ротару, якого вона приховувала, коли вийшла заміж за Анатолія Євдокименко

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару завжди говорила, що в неї був єдиний чоловік Анатолій Євдокименко. Однак преса підозрює, що у артистки був інший.

Знаменита українська співачка Софія Ротару вийшла заміж за Анатолія Євдокименка у розквіт своєї кар’єри. Кохання знаменитостей було настільки сильним, що їхні єдиний син Руслан назвав своїх дітей на честь мами та батька. Зараз усі члени родини говорять про те, що Софія Михайлівна встановила досить високу планку для них, тому сімейні цінності в них неймовірно важливі.

Як виглядає перший чоловік Софії Ротару

Як виглядає перший чоловік Софії Ротару

За офіційною версією саме Анатолій є першим чоловіком артистки. Однак, преса схиляється до думки, що Софія Михайлівна перебувала у цивільному шлюбі композитором Володимиром Івасюком. До такого висновку вони пройшли завдяки купі архівних знімків, на яких співачка та композитор постійно разом, проводять час, і здається, навіть закохані.

Подейкували, що зіркової пари навіть народилася спільна донька, яку артистка що сили намагалася приховати. Коли поповзли плітки про те, що дитину викрали заради викупу, Софія Ротару спростувала новину про те, що ця дитина від Володимира Івасюка, і заявила, що мова йде про Руслана.

Однак свій зв’язок з композитором вона так і не заперечила. Варто відмітити, що на похорон свого, як мінімум друга, а можливо і екс-чоловіка, Софія Михайлівна не явилася. Вона дуже хотіла потрапити на церемонію прощання, але знаходилася за тисячу кілометрів від України.

Як виглядає перший чоловік Софії Ротару

Варто відзначити, що Софія Ротару не заперечує того факту, що в неї дуже багато таємниць. Ба більше, вона обіцяла їх розповісти тоді, коли буде прийняте рішення піти зі сцени. Та здається, що легенда естради просто живе шоу-бізнесом і не має наміру його покидати.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.