“Народила хлопчика”: Наталія Могилевська зізналася, як новий коханий допоміг їй і вивіз вагітну за кордон

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська вперше розповіла, як її новий бойфркнд допоміг її родині у скрутну хвилину під час війни.

Відома українська співачка Наталія Могилевська на початку повномасштабної війни в Україні зізналася журналістам, що в її житті з’явився новий чоловік. Обранець став опорою для неї у темні часи. Разом вони займалися волонтерством, а також займалися дітлахами в прихистках. Зокрема, мова пішла про сиріт, які залишилися без батьків через дії російської федерації.

Наталка Могилевська знайшла в росії брата, який не вірить, що в Україні війна
Наталія Могилевська розповіла, що новий коханий вивіз за кордон її вагітну сестру 

Тоді ж преса поцікавилася, чи буде Наталія Могилевська усиновлювати дитину і зірка не змогла відповісти на це питання, відклавши його у довгий ящик.

Наталія Могилевська розповіла, що новий коханий вивіз за кордон її вагітну сестру

Наталія Могилевська набрала зайву вагу
Наталія Могилевська розповіла, що новий коханий вивіз за кордон її вагітну сестру

А нещодавно співачка повідала неймовірну історію про те, як її новий коханий виручив її родину. Справа в тому, що сестра Наталії знаходилася на останніх термінах вагітності. Жінці необхідно було виїхати закордон, щоб спокійно дати життя новій людині. Чоловік взяв на себе відповідальність та вивіз вагітну до Франції, де вона народила хлопчика.

Варто відзначити, що це справило враження на Могилевську, яка оцінила цей вчинок майже, як героїчний.

“Ми разом із коханим допомогли поїхати моїй сестрі до Франції. Вона народила хлопчика”, – сказала Могилевська.

Про це зірка розповідала у програмі “Сніданок з 1+1”.

Нагадуємо, що минулого року Наталія Могилевська повідомила про те, що розсталася зі своїм обранцем через пандемію. Закохані не бачилися тривалий час і вирішили, що їхній роман зжив себе. Співачка розсталася з чоловіком на дружній ноті, але навіть після важкого розриву не розкрила його особистості.

Схожі статті