Проміняв рідну маму на маму Інну Адольфівну: чому Андрій Данилко залишив стареньку в селі, поки сам розкошував

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко вирвався з села, коли де колись виріс, але свою стареньку матінку залишив жити у самотності.

Відомий український виконавець Андрій Данилко не одразу став знаменитим. Однак його слава росла з геометричною прогресією і за декілька років він став найвпізнаванішою персоною на пострадянському просторі.

Звісно, гроші почали литися рікою до рук артиста. Та чому поряд з ним завжди знаходилася його сценічна мама Інна Адольфівна, у той самий час як його рідна мама продовжувала жити у селі, вельми скромно і у самотності?

Чому Андрій Данилко залишив стареньку маму в селі, поки сам розкошував

Чому Андрій Данилко залишив стареньку маму в селі, поки сам розкошував

Якось артист давав інтерв’ю, в якому розповів, що насправді мав можливість забрати до себе маму. Однак жінка виявилася любителькою сільських пейзажів та спокійного розміренного життя. Існування в столиці для неї було неприйнятним. Жінка переїхала зі свого села до іншого. Однак придбання квартири місті навіть не розглядала, як варіант.

Більшість часу Андрій прожив у розлуці разом зі своєю коханою мамою, але він дуже її любив. Якось він зізнався, що тільки одна думка про те, що жінка може піти з життя вселяла в нього жах.

Варто відзначити, що в останні роки життя за жінкою придивлялася рідна сестра Андрія, з якою він був у тривалій сварці. Однак смерть жінки їх помирила. Коли Андрій та його сестра сіли за один стіл, щоб пом’янути матір, ображатися одне на одного вже не було ні сил, ні бажання.

“Я завжди боявся смерті мами. Ти розумієш, що це неминуче, але я не думав, щоб у цей момент я був далеко. У мене зйомки програми “Маска”, і мені повідомляють, що мама померла”

Він дізнався під час інтерв’ю на телеканалі “ICTV”.

Як зараз розвиваються його стосунки з сестрою Галиною достовірно невідомо, але залишається сподіватися, що тривалий конфлікт між ними не взяв своє.

Схожі статті