50-річний Ектор Хіменес-Браво вперше показав свою українську сім’ю: остаточно вкорінився, та без Мартиновської

Знаменитий україно-колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу заявою про українську родину та показав, що саме мав на увазі. Деталі в статті.

Відомий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво за всі 50 років жодного разу не був одруженим. За знаменитістю закріпилася слава бажаного холостяка. Хіба що красень не приховує: декілька разів намагався побудувати родину, але усі його спроби були зруйновані увагою аудиторії та преси.

Ектор Хіменес-Браво показав свою українську родину

Нещодавно зірка заявив, що знову вступив у серйозні стосунки, але на цей раз він не збирається показувати кохану — боїться втратити її через публічність. Певний час підозрювали, що новою обраницею Ектора стала його колега Ольга Мартиновська.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську
Ектор Хіменес-Браво показав свою українську родину

Її силуети вгадували на фотографіях, які оприлюднював шеф-кухар на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Хіменес-Браво подбав про те, щоб підписники не могли побачити обличчя дівчини на кадрах.

Але дуже скоро стало зрозуміло — колумбієць мріє одружитися, і не на Ользі. Серце зірки полонила вродлива чорноволоса красуня.

Та побачити її на фото підписники знаменитості все одно не мають можливості. Варто відмітити, що нещодавно він оприлюднив у своєму мікроблозі фотографію з дівчатами у вишиванках. У дописі до публікації Ектор привітав своїх шанувальників з Днем сім’ї та заговорив про велику українську родину, маючи на увазі усю націю. Примітно, що на фотографії коханої шеф-кухаря також не було.

До речі, у кадрі Ектор був повністю оточений дівчатами, до того ж вельми вродливими. Цілком імовірно, що коханій колумбійця, яка на даний момент знаходиться в Польщі пора хвилюватися, адже актор все ще завидний наречений.

Схожі статті