З’ясувалося, що у Євгенія Сморигіна і Оксани Марченко є спільна дитина: фото зіркових батьків облетіло мережу

Виявляється, Оксана Марченко похрестила велику кількість дітей. У телеведучої-путіністки є спільна дитина не тільки з Володимиром Кличко, але з іншими знаменитостями.

Скандал, який стався зі студією “Дизель шоу” допоміг журналістам дізнатися багато чого цікавого про її резидентів. Не так давно публіка взялася обговорювати той факт, що комік та актор Євгеній Сморигін втік з України, мовчить про те, що відбувається і начебто на має наміру піклуватися про свою репутацію у країні, де він досить довго заробляв гроші.

При цьому він людина глибоко релігійна та принципова. Але це не завадило йому в перш за все попіклуватися саме про свій добробут, адже Євгеній, вочевидь, розраховує і надалі заробляти в обох країнах.

З’ясувалося, що у Євгенія Сморигіна і Оксани Марченко є спільна дитина

У Віктора Медведчука є інша, крім Оксани Марченко
З’ясувалося, що у Євгенія Сморигіна і Оксани Марченко є спільна дитина

У зв’язку з поведінкою, яку далеко не кожен схвалив, з’явилася інформація і про його зв’язок з Оксаною Марченко.

Нагадуємо, що українська телеведуча є кумою володимира володимировича путіна, неодноразово звинувачувалася у русофільстві, а її чоловік Віктор Медведчук був зарештований через велику кількість кримінальних проваджень. Врешті-решт, 18 лютого вона ганебно втекла з України декількома машинами, перетнувши кордон у Чернігівській області.

Жінка не виходила на зв’язок аж допоки не з’явилася новина про затримання її чоловіка. Вперше про те, наскільки близькі Євгеній та Оксана аудиторія дізналася завдяки релігійному фільму телеведучої Паломниця. Саме там і з’явилися кадри, на яких зірки хрестять дитину.

З’ясувалося, що у Євгенія Сморигіна і Оксани Марченко є спільна дитина

Варто відзначити, що Оксана Марченко також хрестила доньку Шуфрича разом з Володимиром Кличко, який є рідним братом мера Києва Віталія Кличка. А минулого року Віктор Медведчук скаржився на те, що його доньку Дарину не впустили у Швейцарію через те, що її хрестив президент країни-агресора.

Схожі статті