Мартиновська публічно поцілувала Ярославського і розповіла правду про їхню пару: “Не можу більше приховувати”

Відома українська шеф-кухар Ольга Мартиновська сколихнула мережу черговим зізнанням про них з Володимиром Ярославським. Що зірка вирішила розповісти?

Знамениті українські шеф-кухарі Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський завжди інтригували мережу можливим романом, який зав’язався між ними, здається, декілька років тому. Глядачі багато разів спостерігали за їхнім фліртом, за тим, що вони постійно проводять час разом, а також обіймами, поцілунками, тощо.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська не залишили сумнівів, що вони — пара
Ольга Мартиновська публічно поцілувала Володимира Ярославського

Ольга Мартиновська публічно поцілувала Володимира Ярославського

Так, зірки неодноразово хвилювали фанатів різноманітними романтичними знімками. Хтось вважав, що це лише піар, хтось надавав цьому більше значення.

А нещодавно Ольга Мартиновська оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram чергова зізнання, яке стосується їх двох. І хоча фанати розраховували побачити під фотографією, на якій зображений поцілунок Ольги та Володимира, історію кохання чи зізнання в ньому, заява шеф-кухарки все одно вийшла вельми приголомшливою.

Власне, мова йде про спільний проект зірок, сенс якого і навіть назву якого вони ще не розсекретили. Тим не менш Ольга обіцяє, що їхнім фанатам дуже сподобається ідея, і що вона буде користуватися попитом.

Варто відзначити, що 14 лютого пара нібито заявила про те, що вони разом. Ольга оприлюднила статтю, в якій журналісти глянцю опитували українських пар, що таке за їхньою думкою кохання. Ольга та Володимир — єдині, хто з опитуваних не були парою чи подружжям офіційно. Саме це і змусило аудиторію вважати, що насправді зірки вже давно разом і таким чином повідомили про статус своїх відносин.

Схожі статті