Таємний син Олега Винника і Таюне вийшов з батьком на публіку за кордоном: худий, високий та стильний

Відомий український виконавець Олег Винник і його таємна дружина Квітка Таюне все менше заперечують свої стосунки. Однак сина повелитель вовчиць засвітив випадково.

Знаменитий український виконавець Олег Винник роками приховував правду про своє особисте життя. Втім, журналістам таке вдалося дізнатися, що він дійсно одружений зі своєю бек-вокалісткою Таїсією та ховає сина Юліана за кордоном. Про це їм розповіли колишні односельчани музиканта, які неодноразово бачили родину у гостях у матері Олега.

Олег Винник таємно відгуляв розкішне весілля
Таємний син Олега Винника і Таюне вийшов з батьком на публіку за кордоном

Таємний син Олега Винника і Таюне вийшов з батьком на публіку за кордоном

Спочатку артист сильно розізлився на пресу, але згодом взагалі перестав коментувати те, що про нього говорять. Тим часом повелитель вовчиць ненароком засвітив свого таємного сина Юліана, якого ховав від публіки стільки років.

Сталося це під час відпочинку. Українські папараці випадково зустріли артиста на популярному курорті у компанії свого концертного директора та спадкоємця. Журналісти одразу ж почали фотографувати компанію, однак підійти близько не могли, аби хлопець не почав ховатися.

Обличчя юнака зняти на камеру не вдалося, однак його повний образ відтепер доступний фанатам артиста. Юліан виявився вельми худим хлопцем, трохи підкаченим, із почуттям стилю. Будучи відпочивальником, він доповнив свій гардероб окулярами та капелюхом.

Таємний син Олега Винника і Таюне вийшов з батьком на публіку за кордоном

Зірковий батько натомість віддав перевагу як завжди класичному стилю, і вочевидь боявся виділитися серед натовпу.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні, повелитель вовчиць зник з інфопростору та спровокував чутки про свою втечу зв кордон. Де зараз насправді знаходиться зірка достовірно невідомо, але навіть його колеги припускають, що він не в Україні.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.