Народила йому сина: від кого завагітніла Алла Мазур і чому приховує ім’я свого чоловіка з прізвищем на букву Б

Алла Мазур — популярна зірка "плюсів", яка має беззаперечну репутацію. Ведуча завжди намагається приховувати своє особисте життя, аби не зашкодити роботі на телебаченні.

Алла Мазур. Ця ведуча стала справжньою легендою. Зірка засяяла на екранах ще у 1990-х роках. Полюбилася найбільше глядачам за свою прогресивність. У роботі вона слідувала своїм закордонним колегам, але не в усьому. Лишила за лаштунками професії своє особисте життя і, зокрема, материнство.

Від кого завагітніла Алла Мазур

Від кого насправді народила сина Алла Мазур?

Батька своєї дитини зірка ретельно приховувала від самого початку. Вона не раз акцентувала увагу на тому, що татко Артема — не політик чи олігарх; але якщо її обранець надає перевагу непублічному життю, то порушувати його особисті кордони — їй не хочеться.

Тим не менш, однієї деталі, яка видала весь секрет з головою, вона не помітила. На шкільному фото маленького Тьоми засвітився його бейджик з ПІБ. Виявляється, що він — не Мазур і навіть не Опаленик, а Бондаренко. Прізвище достатньо популярне.

Розсекречено прізвище таємного чоловіка Алли Мазур, якому вона народила сина
Від кого завагітніла Алла Мазур

Цікаво, що у батьки, фанати Алли записали її колегу Роберта Опаленика. З ним ведучу часто бачили на світських заходах, як раз таки перед оголошенням вагітності зірки. Знаходилися навіть “докази” того, що чоловік дійсно може виховувати дитину. Зокрема зверталася увага на схожі риси у зовнішності обох. Втім, головна зірка ТСН всіх розчарувала і додала історії зі своїм коханим синочком ще більше перцю.

Нагадаємо, що у 2019-му році Алла Мазур повідомила про своє непросте захворювання: у зірки знайшлася онкологія. Втім, ведуча зібрала всі свої сили та попрощалася з недугою. Більше про історію ведучої та її колег по шоу-бізнесу дізнайтеся у відео “Одна минута”:

Схожі статті