Камалія розповіла про свою вагітність: як найбагатша співачка України начарувала діток за допомогою знахаро

Майже кожна жінка мріє відчути як це, подарувати світу нове життя та стати мамою. Та злодійка-доля не всім дарує шанс поринути в материнство легко і без перешкод.

45-річна Камалія пройшла через важкі роки лікування безпліддя. Співачка зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром почали втрачати надію на диво, коли десятки лікарів, купа ліків та декілька ЕКО не принесли бажаного результату. Тоді зірка зробила відчайдушний крок – звернулась до потойбічного світу, очікуючи допомоги від знахарів та чаклунів.

Камалія розповіла про свою вагітність

Чоловік Камалії засудив цю спробу:

“Я, будучи мусульманином, не довіряю ось цьому способу зачаття”

Неочікувано доля повернулась обличчям до сім’ї співачки та диво сталося через 10 років з моменту одруження. Камалія народила двійню, чарівних дівчат Арабеллу й Мірабеллу. Ім’я дівчатам подружжя обирало задовго до народження. Арабелла означає “дитина, вимолена у Бога”, а Мірабелла – “дивовижна”.

Камалія розповіла про свою вагітність

Хоч дівчата народились в один день, вони мають не тільки різну зовнішність, а й різний характер. Доньки співачки надзвичайно талановиті, грають на скрипці та фортепіано, вивчають іноземні мови. Захур та Камалія не балують дівчат занадто, попри те, що діти дісталися їм вкрай важко.

Сестрички окрім навчання відвідують безліч додаткових занять: репетитори, кінний спорт, моделінг, стрибки в довжину, сноубординг та інше.

Чи мають Арабелла та Мірабелла справжнє дитинство?

Психологи стверджують, що для повноцінного фізичного і психічного розвитку дитини навантаження має бути помірним, виділяти достатньо часу на ігри й відпочинок. Сама Камалія вважає, що тримає все під контролем. Дівчатам подобається проводити час на гуртках і секціях, де вони можуть поспілкуватись з однолітками.

Зараз співачка з дітьми знаходиться у Європі, куди виїхала через 4 дні з початку війни, а чоловік Захур залишився у Лондоні, куди поїхав незадовго до початку бойових дій.

Нагадаємо, що Камалія вийшла заміж за пакистанського багатія у 2003 році. Для співачки це перший шлюб, і, як стверджує її обранець, для нього також перший.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.