Як виглядає теща Арсена Мірзояна, яка не одразу прийняла зіркового зятя: жінка справжньої української вроди

Теща Арсена Мірзояна не одразу прийняла співака в свою родину. Як виявилося, жінка навіть намагалася завадити стосункам доньки з майбутнім зятем.

Знаменитий український співак Арсен Мірзоян побудував співочу кар’єру після участі в шоу “Голос країни”. Там же він і зустрів свою другу дружину Тоню Матвієнко, стосунки з якою не можна назвати стрімкими – відносини розвивалися повільно, оскільки на той момент виконавець був одружений з іншою. Спочатку майбутня пара дружила, але потім вони обидва відчули, що хочуть більшого, і це взаємно.

Зрештою Антоніна стала розлучницею, а Мірзояна охрестили зрадником. Цей факт відбився і на ставленні до нього зіркової тещі. В одному зі своїх інтерв’ю Ніна Митрофанівна прямо заявила, що була проти шлюбу Тоні і Арсена:

“Я Тоні радила, щоб вона йому так написала, щоб він не їхав сюди. Я її обдурювала”, – зізналася народна артистка в програмі “Позаочі”.

74-річна Ніна Матвієнко передумала розлучатися
Як виглядає теща Арсена Мірзояна Ніна Матвієнко

Ніну Матвієнко відлякнуло те, що Мірзоян мав іншу сім’ю з двома дітьми, і для неї це категоричне табу. Втім, її план вберегти доньку від роману з одруженим чоловіком не вдався, тож співачці довелося дати зятю шанс, який він повністю виправдав.

Арсен Мірзоян, Тоня і Ніна Матвієнко
Як виглядає теща Арсена Мірзояна

Знаменитість ділилася, що Арсен – цілком нормальна людина, вона це зрозуміла зі спілкування з ним.

Ба більше, у мирні часи вони усі жили разом в будинку Ніни Митрофанівни, але зараз родина в розлуці – Тоня з доньками за кордоном, Мірзоян то в Україні займається волонтерством, то виїздить на благодійні концерти в Європу, а сама артистка не витримала життя вдалині від дому та повернулася на рідну землю, незважаючи на існуючу небезпеку.

Схожі статті