Марічка Падалко похизувалася дачним відпочинком: як виглядає розкішна фазенда головної скромниці “плюсів”

Марічка Падалко ніколи не вихвалялася своїми статками чи брендами, які носить. Ведуча чи не вперше показала, як відпочиває на своїй симпатичній дачі.

Марічка Падалко має неофіційний статус справжньої скромниці телеканалу “1+1”. Ведуча ніколи не виставляє на огляд нажитого з Єгором Соболєвим майна. Проте, нещодавно її настільки надихнув відпочинок на власній дачі, що зірка вирішила поділитися кадром з чудового дозвілля. У свій вихідний знаменитість займалася домашньою випічкою.

Улюблениця мільйонів глядачів “плюсів” засвітила трохи інтер’єр своєї фазенди. Виявляється, що для свого будиночку журналістка обрала світлі білі кольори та дерево. До речі, популярна співачка Оля Полякова взагалі зробила собі справжній зруб, аби насолоджуватися приємним ароматом дощечок.

Марічка Падалко похизувалася дачним відпочинком

Та на відміну від Суперблондинки, яка роками показували свій замок, Падалко не поспішає водити екскурсії. Відомо, що дача Марічки розташована у селі Горбовичі Києво-Святошинського району. Там, ще у червні ведуча знаходила відлуння війни у вигляді ракетних обламків. Проте, навіть нинішні сумні обставини не змусили місцевих значно поступитися у ціні на землю та будинки.

Марічка Падалко похизувалася дачним відпочинком

На популярному сайті продажу нерухомості, вартість на придбання тутешнього помешкання стартує від 990 доларів США за 1 метр квадратний. Дім з ремонтом обійдеться у понад 1000 доларів США за метр. Продавці описують село Горбовичі, як затишну місцину з чистим повітрям та комфортним ландшафтом. Також відзначають певну віддаленість від великого міста.

Нагадаємо, Марічка Падалко продовжила працювати в Україні попри війну. Її коханий чоловік Єгор Соболєв став до лав захисників. Саме він був одним з перших, хто відважно пішов звільняти Ірпінь.

Схожі статті