У Сергія Притули і Ольги Фреймут є спільна дитина? Ревізорка підключила адвоката, щоб вибити з колеги аліменти

Телеведучі Ольга Фреймут і Сергій Притула колись дуже тісно співпрацювали. Їм навіть приписували роман, що зрештою спричинило хвилю чуток про появу у них спільної дитини.

Безліч проєктів Нового каналу знімалися за участі Фреймут і Притули. Створило цю телевізійну пару ранкове шоу “Підйом”, у якому вони знімалися втрьох з Олександром Педаном, однак роман приписували саме Сергію і Ользі. Що цікаво, у любовних почуттях до колеги зізнавалася лише ревізорка, тоді як шоумен казав, що любить тільки свою дружину.

Як незаміжня на той момент жінка, Фреймут у 2013 році в одному зі своїх інтерв’ю виданню Tochka.net зізналася, що заволікла адвокатів, щоб вибити з Притули аліменти:

“Притула заявив, що він батько моєї Злати, тому зараз мої адвокати працюють над тим, аби подати на нього на аліменти. Він пожартував, а тепер я жартома подаю на нього на аліменти”.

Сергій Притула зізнався, що є батьком старшої доньки Ольги Фреймут
Сергій Притула зізнався, що є батьком старшої доньки Ольги Фреймут

Насправді свою старшу доньку Ольга народила від колишнього обранця-британця Ніла Мітчелла, з яким розійшлася ще до появи дитини на світ. За спогадами Фреймут, аристократичні манери молодика дуже швидко зникли, але ж саме ними він підкорив серце української красуні. Батьком двох молодших дітей зірки є її нинішній чоловік Володимир Локотко.

Донька Ольги Фреймут у чорному бікіні показала, чим переплюнула телеведучу
У Сергія Притули і Ольги Фреймут є спільна дитина?

А з Сергієм стосунки Олі почали сходити нанівець після раптового переходу телеведучої до конкурентів – на 1+1. Сталося це під час підготовки чергового сезону шоу “Хто зверху?”, коли сценарії вже були прописані під них двох.

Як розповідав Притула, Фреймут перед цим пообіцяла йому, що не підписуватиме контракт з “плюсами”, однак все ж таки пішла на цей крок і тим самим значно погіршила їхні взаємини.

Схожі статті