Катя Осадча публічно освідчилася в почуттях не Горбунову, який вже обімлів: “В коханні хочеться зізнаватися”

Знаменита українська телеведуча Катя Осадча не приховує від своїх фанатів того, що коїться у неї на душі. Її неочікуване зізнання в почуттях не до Горбунова неабияк сколихнуло мережу.

З початком війни Катя Осадча і Юрій Горбунов, як і мільйони українців, вимушено розлучилися – ведуча поїхала з синами на захід країни, а шоумен майже одразу повернувся в робочий ритм та разом з іншими колегами почав гастролювати з благодійними концертами для наших захисників.

Думки тікати за кордон у них навіть не виникало, проте свій будинок під Києвом парі довелося покинути ще в той самий день, коли за їхнім парканом спрацювало ППО. По сусідству з Осадчою і Горбуновим також живуть Потап і Настя Каменських.

Потап, Катя Осадча, Настя Каменських і Юрій Горбунов
Катя Осадча публічно освідчилася в почуттях не Горбунову

Але саме українська столиця подарувала парі улюблену роботу, впізнаваність і навіть одне одного. Як виявилося, Катерина – корінна киянка, тож на день міста цього року вона особливо розчулилася та поділилася емоціями з підписниками в Інстаграмі:

“Цього року в коханні Києву хочеться зізнаватися ще більше! Любий Києве, дякую, що вистояв, дякую… А ми все відбудуємо і будемо далі захищати…”.

Нагадаємо, у мирному житті Осадча вела програму про зірок “Світське життя”, але зараз усі свої сили вона кинула на пошук зниклих на війні людей, і коханий чоловік її у цьому не лише підтримує, а й допомагає, чим може.

Катя Осадча у програмі Світське життя
Катя Осадча публічно освідчилася в почуттях не Горбунову

Своїх маленьких дітей пара не ризикує остаточно перевозити в Київ – наразі Іван і Данило живуть то вдома, то на заході. Тим більше, що садочок і гуртки наразі не працюють. Зіркові дітлахи також на якийсь час виїздили за кордон, про що Горбунов розповідав у новому інтерв’ю.

Схожі статті