“Як це пережити”: від удару по Вінниці постраждали колеги Цибульської та ROXOLANA, а Олег Скрипка міг загинути

Нещодавній ракетний удар росіянами по центру Вінниці приніс непоправні втрати серед мирного населення. Декілька представників шоу-бізнесу також повідомили інформацію про постраждалих серед членів своїх команд.

Як відомо, 14 липня у Будинку офіцерів у Вінниці мав статися благодійний концерт. Серед зіркових гостей фігурували Ольга Цибульська, ROXOLANA та Олег Скрипка, які пізніше розповіли про те, що їм довелося пережити.

У Роксолани загинув член команди

Після страшної новини про удар у центрі Вінниці українське суспільство знову сколихнули повідомлення про загиблих.

Оля Цибульська, ROXOLANA та Олег Скрипка розповіли про пережите у Вінниці

Першою про постраждалих серед своєї команди заговорила співачка ROXOLANA. Виконавиця не могла стримати емоцій і плакала на камеру, поки розповідала про те, що сталося з її працівниками.

На превеликий жаль, через декілька годин після повідомлення про постраждалих серед колективу ROXOLANA, один поранений пішов на той світ. Співачка закликала молитися за З іншого члена команди, який досі бореться за своє життя.

Оля Цибульська має поранених серед команди

На превеликий жаль, Оля Цибульська також швидко вийшла на зв’язок, щоб поділитися сумною новиною. Вона повідомила про те, що декілька її працівників сильно поранено.

Усі вони госпіталізовані, але артистка поки що не може, або не хоче ділитися деталями їхнього стану. Хіба що вона уточнила, що кількість постраждалих серед її команди — дві людини.

Олег Скрипка ледь не загинув

Олег Скрипка вразив новиною про те, що йому дивом вдалося уникнути смерті. Виявляється, за 10 хвилин до удару він знаходився на тому самому місці, де загинули люди.

Однак, чоловік не став акцентувати увагу на собі та приніс свої співчуття рідним загиблих. Також в менеджер артиста повідомив про те, що концерт, звісно ж, перенесений.

Схожі статті