Оля Полякова показала, який розкішний маєток на березі Дніпра довелося полишити через війну: терем у мармурі

Власний причал, яхти та тераси. Популярна українська співачка Оля Полякова показала покинутий маєток на Київщині, побудований нею з коханим чоловіком.

Українська співачка та ведуча Оля Полякова разом із двома доньками евакуювалась за кордон. Точне місцеперебування зірка не видає, говорячи, що вона з дітьми живе у друзів. Ймовірно, що артистка проживає у Франції, де навчається старша дочка Марія. Але власної квартири чи дому в Європі, як відомо, співачка не має.
Проте володіє розкішним маєтком на Київщині, у мальовничому місці прямо на березі Дніпра, який зірковій сім’ї довелось покинути. Будівля має власний причал, де пришвартовані дві яхти.

В Instagram Полякова часто показувала підписникам, як вона власноруч робить сир з молока домашніх кіз. Стійло для худоби розташовується на задньому дворі маєтку. Артистка з чоловіком тримали не тільки кіз, а ще й коней.

Оля Полякова показала свій розкішний маєток

Сама вілла побудована з дерев’яного зрубу, має два поверхи та вихід на терасу. На території розташовані декілька соток городу, де співачка вирощувала органічні овочі та фрукти, та відкритий басейн з дивовижним видом на річку Дніпро та ліс.

Оля Полякова показала свій розкішний маєток

Панорамні вікна, мармурова підлога, білесенькі дивани зараз простоюють без господарів. Та не тільки ці скарби довелось залишити співачці. Окрім заміського маєтку Ольга має власну квартиру в самому центрі Києва, де й проводить свій час, коли по робочім справам виїжджає до столиці.

Оля Полякова показала свій розкішний маєток

Але сьогодні вся ця мармурова краса стоїть зачинена, чекаючи на господарку. Поляковій залишається лише сподіватись, що всі ці володіння не будуть зруйновані ворожими ракетами.

Нагадаємо, що окрім кар’єри співачки Оля Полякова пробувала себе у ролі актриси. Зірка знялась в декількох фільмах, найвідоміший з яких “Свінгери”. Також була у складі журі телепроєкту “Ліга Сміху”.

Схожі статті