Всі чоловіки Надії Матвєєвої: скільки виходила насправді заміж і що відомо про стосунки з Павлом Костіциним

Надія Матвєєва стала дуже популярною завдяки своїй телевізійній майстерності. Ведуча тривалий час була обличчям програми "Все буде добре" і дуже полюбилася глядачам.

Надія Матвєєва. Героїня цього матеріалу завжди у кадрі ласкава, привітна та готова вислухати абсолютно кожного. Втім, сама своє серце розкривати не готова, хоча і має дуже цікаву амурну історію.

Надія Матвєєва у проекті Все буде добре
Всі чоловіки Надії Матвєєвої

Ще з молодих років зірка відчувала, що вона дуже яскрава жінка, яка з першого погляду може причарувати будь-якого чоловіка. Свого першого обранця вона зустріла ще під час навчання у ВНЗ. Тоді вона поринула у кохання з головою. Знаменитість народила у першому шлюбі дитину. Хлопчика назвали Владислав і він став справжньою надією та опорою знаменитій жінці.

Син Надії Матвєєвої Владислав
Син Надії Матвєєвої Владислав

Втім, згодом стосунки перестали бути теплими. Матвєєва вже і хотіла змиритися з долею мами, що виховує свою дитину самостійно, проте у її життя знову прийшла любов. Другого обранця ведучої звати Валерієм. Він добре прийняв у родину її сина, надихнув на творчий розвиток. 12 років прожило подружжя разом, але розбіглося.

47-річний Павло Костіцин покликав Надію Матвєєву заміж
Всі чоловіки Надії Матвєєвої

У роки ж робити Надії на телеканалі “СТБ”, їй часто приписували роман з красенем Павло Костіциним. Зірок часто бачили разом на світських подіях, вони бували на спільних зйомках, а під час однієї з них прозвучала навіть пропозиція руки та серця. Та невдовзі стало відомо, що романом там і не пахне, а ідея про шлюб була нічим іншим, як жартом.

Нині ведуча не раз натякала, що має партнера. Чоловік молодший за неї, але їй так дуже і дуже комфортно.

Нагадаємо, що справжнє ім’я ведучої не Надія, а Людмила. Творчий псевдонім зірка вважає більш милозвучним. Ще у молодості вона вважала, що їй воно пасує більше.

Схожі статті