Дочка Олі Фреймут знову підмочила репутацію мами сміливим фото у мікротопіку: “Дочка — пацанка без смаку”

Оля Фреймут зарекомендувала себе, як справжня залізна леді відмінних манер та етикету. Втім, її дочка Злати щоразу доводить своїми смілими фото, що поза камерами мама стає зовсім іншою людиною.

Для Олі Фреймут її донька Злата стала первістком. Окрім виховання дитини на ведучу звалилася робота на телебачення, домашні турботи, пошук кращого життя. Втім, з усіма викликами долі зірка впоралася, дозволивши своїй старшій красуні бути самою собою.

Та варто лише подивитися світлини панянки Мітчелл (дочка Фреймут носить прізвище свого британського татуся), і ви помітите, як сильно відрізняються характери і стиль мислення у цій зірковій родині.

Якщо сама Ольга вбирається у строгі костюми чи закриті сукні, то її Злата любить часто експериментувати з власним стилем. Дівчині немає ще й 20-ти років, але вона вже розуміє, які наряди подобаються її прихильникам у мережі. Так, на одній із світлин дочка ведучої з’явилася у коротесенькому топіку, який ледь прикрив її чималі форми.

У коментарях за таку поведінку студентку часто критикують, зауважують користувачі на те, що знаменита мама була б проти таких фото і відвертих костюмів для вечірок. У коментарях юній красуні написали:

  • “Ольга вміє всіх критикувати, а свою дочку не вміла виховати. Який з неї викладач для панянок, коли власна дочка — пацанка, ще й без смаку”
  • “Жах, як такі фото можна виставляти”
  • “Взагалі незрозумілі фото, ніякої чіткості, краси та “грації”

Злата реагує на подібний хейт дуже по-філософськи, без зайвих грубощів.

Нагадаємо, що нині Ольга Фреймут носить обручку від популярного медійника Володимира Локотка. Йому ж вона і народила двійко діток: сина Валерія у 2016-му році та дочку Євдокію у 2017-му.

Схожі статті