Леся Нікітюк публічно звернулася до коханого і сколихнула мережу зізнанням: хоче бути з Притулою?

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк сколихнула мережу публічним зізнанням до свого коханого. Що сказала зірка, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк з самого початку своєї діяльності в шоу-бізнесі повністю виключила для фанатів можливість дізнаватися подробиці її особистого життя. Власне, нічого про обранців та коханців зірки ні пресі, ні журналістам невідомо.

Леся Нікітюк стала таємно мамою?
Леся Нікітюк публічно звернулася до коханого

Хіба що колись Леся Іванівна розповіла про нареченого, з яким вона мала одружитися. Познайомилися молоді люди у будинку, в якому жили, адже були сусідами. Втім, весілля не відбулося, але причин розставання зірка не пояснила.

Леся Нікітюк публічно звернулася до коханого

Минулого року телеведуча знову розповіла про те, що її серце не вільне. Однак особистості коханого знову ж таки розкривати не захотіла. І хоча зазвичай вона тримає свої почуття при собі, нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публічне звернення до обранця.

Леся Нікітюк публічно звернулася до коханого

Так, Леся пообіцяла коханому, що скоро вони будуть обійматися у рідному Києві. Судячи з усього, молоді люди знаходяться у розлуці, і лише можна уявити, де зараз перебуває коханий Нікітюк. Адже мова може йти навіть про передову.

Але хто знає, можливо мрія шанувальників здійснилася, і телеведуча зверталася до Сергія Притули.

Нагадуємо, що минулого року Лесі Нікітюк публічно зробили пропозицію руки і серця. Шанувальники понад декілька тижнів намагалися розгадати, хто ж збирається взяти заміж телеведучу, але згодом стало відомо, що це був лише маленький розіграш у рамках зйомок Ліпсінк Батл. Хоча телеведуча і не квапилася спростовувати новину щодо свого імовірного заміжжя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.