Сергій Притула розповів про стосунки з Ольгою Фреймут: “Зрадила мене”. Вся правда про роман на “Новому каналі”

Сергій Притула і Оля Фреймут завжди були улюбленцями глядачів ранніх передач "Нового каналу". Ще за часів "Підйому" їх підозрювали у несамовитому романі.

На творчості Сергія Притули і Олі Фреймут виросло не одне покоління. Багато хто досі їх називає найкращими ведучими програми “Підйом”. Разом з Олександром Педаном вони привнесли у ранкові шоу гумор, винахідливість та по суті породили прототип сучасних блогів у мережі.

Сергій Притула, Ольга Фреймут і Олександр Педан у Підйомі
Сергій Притула, Ольга Фреймут і Олександр Педан у Підйомі

Оля, наприклад, на камеру пробувала та придумувала лайфхаки, яких зараз повно в інтернеті. Сергій з гумором розповідав новини країни. Настільки вподобали глядачі тріо цих зірок, що згодом на “Новому каналі” вийшла передача “Кабріоліто”, де Педан, Притула і Фреймут подорожували разом у машині.

Та не лише це цікавило прихильників телебачення, адже у медіа розпустили чутки про те, що на проєкті є роман. Одразу запідозрили у цьому тернопільського гумориста та його колегу-білявку.

Навіть зараз у популярній серед підлітків мережі “ТікТок” досі публікуються відео з начебто доказами того, що у Притули та його подруги таки були стосунки. В одному з таких іде нарізка кадрів з шоу “ОЛЯ”, де Сергій говорить до ведучої:

“Ти зрадила мене, Фреймут. Всадила у серце кілок”

Сергій Притула розповів про стосунки з Ольгою Фреймут

Знаменита ревізорка вибачилася перед шоуменом. У коментарях думки розділилися. Користувачі помолодше дивуються, що ніколи не помічали очевидного, а старше покоління, яке застало ранню еру “Нового каналу” вважає, що все це жарт:

  • “Навіть не підозрювала, що у них був роман”
  • “Загадка дитинства: вони були разом чи ні”
  • “Та не було у них роману”
  • “Про зраду: це про те, що вона полишила “Новий канал”
Сергій Притула розповів про стосунки з Ольгою Фреймут

Нагадаємо, що Оля Фреймут також була ведучою і не телеканалі “1+1”.

Схожі статті