74-річну Ніну Матвієнко помітили у столичному метро: стояла на станції без доньки Тоні та Арсена Мірзояна

Ніна Матвієнко засвітилася у метро. З ким була зірка і чому Тоня не забрала маму закордон? Дізнайтеся все про легендарну співачку у матеріалі.

Ніна Матвієнко стала світлом української культури ще за радянських часів. Вона, маючи унікальний голос, стала досліджувати нашу культуру, по крупицях збирати козацькі пісні.

Та окрім популярності, зірці вдалося найголовніше — реалізувати себе, як дружина і мама. Вона виростила двійко синів та донечку-красуню Тоню. Зараз співачка активно допомагає рідні з онуками. До речі, живе Ніна Митрофанівна разом з Антоніною та її обранцем Арсеном Мірзояном. Співак зараз працює на благо наших захисників, а його дружина з дітьми виїздила закордон.

Ніна Матвієнко забула про чоловіка-пенсіонера та впустила у думки іншого красеня
74-річну Ніну Матвієнко помітили у столичному метро

Ніну Матвієнко побачили у метро

Зазвичай закордоном зірки такого масштабу, як пані Матвієнко не рідко їздять на колекційних автівках і мають особистого водія. Проте, наша знаменитість завжди відзначалася простим і скромним характером. У співачки немає висотних палаців, а гонорари Ніни Митрофанівни йшли на розвиток чималої родини.

Ось і зараз, аби порадувати своїх прихильників артистка спустилася до метрополітену. Там, разом з Ольгою Сумською, Віталієм Борисюком, Аллою Кудлай вона, як завжди чарівною усмішкою, дивувала простих українців.

74-річну Ніну Матвієнко помітили у столичному метро

Варто зазначити, що нині через військові дії наші селебрітіз виступають на станції “Майдан Незалежності”. У буденні дні вона зачинена на вхід, вихід та пересадку, але з нагоди приїзду знаменитостей, її відкривають для відвідувачів. Інколи концерти проводяться також і на станції “Золоті ворота”.

Нагадаємо, що дочка Ніни Митрофанівни перебралася закордон. Зустрічалися у ЄС рідні ще у травні.

Схожі статті